ugac 1150 Napisano Mart 19, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da spamujem svoju temu, ali saznao sam to na drugom mestu. http://forum.bjbikers.com/index.php?//topic/78374-honda-transalp/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 3, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ajd malo da osvežim temu ... i da pitam ima li nekih promena, pošto imam još neke planove za praznik, pa da mogu da uklopim ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 3, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada bez promena. Čeka se nedeljna prognoza vremena pa da napadnemo temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 3, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako... A zaboravih da pitam primate li "ove" sa ovim kravama niskoprofilnim posto vidim da svi vozite Ragice ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 3, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Nikoli i meni kramponi otišli, tako da smo ista niskoprofilna grupa. Iliti, samo asfalt i SUO*. * - samostalni ugostiteljski objekti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 3, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan To je TO!!! Jos da vreme posluzi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 4, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Posao bi i ja 99% ako me primate,onaj 1% ostaje ako nemogu da se organizujem zbog obaveza posto sam usko povezan sa turizmom a Uskrs u Vrnjackoj banji zna da bude pun.Do srede cu znati sigurno. Zna li neko da li na prelazu sa Bugarskom (pretpostavljam Vrska cuka)traze medjunarodno ovlascenje posto se motor ne vodi na mene ali je isto prezime?Ili rizik pa da vas cekam pred granicu da se vratite Lepo bi bilo kada bi se aca-pn pridruzio pa da umesto na jezeru zanocimo u domu na Grzi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/63498-grza-16-i-17042011/page__p__1052271__hl__grza__fromsearch__1#entry1052271 i jos kad bi mogao da organizuje neko pragnje da bude na pola gotovo kad stignemo. Ujutru moze neka voznjica po off-u ko hoce i razlaz. Ovo je samo predlog pa postovani organizator nek razmisli na tu temu. Ugac mogo bi da napravi s spisak do sada prijavljenih pa da se dopunjava polako. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Posao bi i ja 99% ako me primate,onaj 1% ostaje ako nemogu da se organizujem zbog obaveza posto sam usko povezan sa turizmom a Uskrs u Vrnjackoj banji zna da bude pun.Do srede cu znati sigurno. Zna li neko da li na prelazu sa Bugarskom (pretpostavljam Vrska cuka)traze medjunarodno ovlascenje posto se motor ne vodi na mene ali je isto prezime?Ili rizik pa da vas cekam pred granicu da se vratite Lepo bi bilo kada bi se aca-pn pridruzio pa da umesto na jezeru zanocimo u domu na Grzi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/63498-grza-16-i-17042011/page__p__1052271__hl__grza__fromsearch__1#entry1052271 i jos kad bi mogao da organizuje neko pragnje da bude na pola gotovo kad stignemo. Ujutru moze neka voznjica po off-u ko hoce i razlaz. Ovo je samo predlog pa postovani organizator nek razmisli na tu temu. Ugac mogo bi da napravi s spisak do sada prijavljenih pa da se dopunjava polako. Kolega mogu turisti i bez nas... valjda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 5, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan A kako bez zeca na uskršnju vožnju? Na Grzu teško da možemo da stignemo. Ako mislimo ljudski da obiđemo Belogradčik i Maguru jedva ulećemo pred mrak u Zaječar. Ostavljamo Grzu za neko sledeće druženje. Što se tiče spiska, evo sad ću da vas upišem. Ali opet, pravi dogovor sledi tek kad vidimo detaljnu i tačnu prognozu za vikend (to je za 3-4 dana). 1. Ugac 2. OverLord 3. SpontanaDeskripcija 4. Mitri 5. Zeka PS. Nadam se da se Brki realizovao, kao i da ima još zainteresovanih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano April 5, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi se rado pridruzio, ali sam montirao kros gume, a pravo da vam kazem, mrzi me zbog te voznje da ih skidam i vracam stare gume. Sto se tice prenocista na Grzi, nikakav problem, ako resite javite pa da organizujem nesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 5, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ih što si neki. Pa ti idi brdom. Aj videćemo za neki dan kako ćemo i šta ćemo. Stay tuned! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 5, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda vam se pridruzim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje ovo:da li se u Bg. može ući sa našim ovlašćenjem overenim u sudu ? Ako može eto možda i mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 5, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje ovo:da li se u Bg. može ući sa našim ovlašćenjem overenim u sudu ? Ako može eto možda i mene. Ja kontam da kada smo u grupi nece ni gledati saobracajne a i nije ni prblem da se izvadi u Amss 1500 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan A kako bez zeca na uskršnju vožnju? Na Grzu teško da možemo da stignemo. Ako mislimo ljudski da obiđemo Belogradčik i Maguru jedva ulećemo pred mrak u Zaječar. Ostavljamo Grzu za neko sledeće druženje. Što se tiče spiska, evo sad ću da vas upišem. Ali opet, pravi dogovor sledi tek kad vidimo detaljnu i tačnu prognozu za vikend (to je za 3-4 dana). 1. Ugac 2. OverLord 3. SpontanaDeskripcija 4. Mitri 5. Zeka PS. Nadam se da se Brki realizovao, kao i da ima još zainteresovanih. ne vredi bratela.morao sam da produzujem dozvolu i stize mi tek za desetak dana,a ni traktor nije registrovan..jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan U oktobru smo napravili jednodnevnu vožnju do Belogračika i pri ulasku u BG tražili su svima pasoš i saobraćajnu+ ovlašćenje kome je trebalo. Do konačnog dogovora ovde na forumu proveriću koje ovlašćenje je bilo potrebno. Takođe bi bilo dobro da se okvirno dogovorimo da li se kampuje na jezeru ili je potreban neki drugi oblik smeštaja. I dalje nisam siguran zbog obaveza da li ću se priključiti vožnji ali se svakako vidimo. Veliki pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 7, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih najpre pored jezera. Na prste jedne ruke mogu da prebrojim tih par dana u godini kad je moguće prespavati i probuditi se u prirodi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 7, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Meni je svejedno gde se kampuje, jer se u subotu uveče vraćam u Kruševac ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 8, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim mrka kapa od puta. http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-zajecar/eta/11/1937983/1/meteogram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.meteos.rs/bs/prognoza.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa nece mala kisica da vas spreci u voznji, bajker vozi i po kisi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 11, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Da idemo negde na 5 dana pa i da zanemariš kišni dan, ali vožnju koja traje dan ipo skroz je bez veze organizovati po odvratnom vremenu. Kiša kreće noćas ili sutra i nema nameru da staje 5-6 dana. Moj konačni odgovor je da osustajem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 11, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ajsd onda da se organizuje nesto za 05/06 maj ili 12/13 maj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 11, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo u ponedeljak ... neradan dan, a i prognoza je povoljnija nego za subotu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan I u nedelju je lepse vreme nego u subotu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...