Creative biker 1454 Napisano Mart 14, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jaknu Dieter Braun, nemacke proizvodnje, izuzetnog kvaliteta, tri puta obucenu jer mi je velika. Naime, motor sam kupio 14. decembra a jaknu par dana pre toga da bih mogao da dovezem motor iz Kg do Bg. Bilo je 10 stepeni koje nisam osetio ni pri brzini od 200 km/h. Puna cena jakne je bila 320 eura a ja sam je platio 160 na rasprodaji kao poslednji komad misleci da nije problem sto mi je malo veca, medjutim rukavi mi prelaze preko pola prstiju i siroki su mi... Slika kad je prvi put obucena Jakna ima CE protektore na laktovima/podlakticama, ramenima, ledjima, zimski ulozak koji se naravno skida i rajsferslus za povezivanje sa pantalonama. Ima luftere na rukavima i dva na ledjima, pretpostavljam da je udobna za nosenje leti. Nema apsolutno nikakav trag da je ikad obucena. Moguca je eventualna zamena za manju jaknu slicnog kvaliteta i ocuvanosti. Cena je fiksna, 80 eura. Bata 063 451 708 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 14, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Uzimam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Mart 14, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je najbrze prodat komad opreme, ne znam da li je proslo 20 sekundi od postavljanja oglasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 14, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Proslo je cak 10 minuta! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Jako je mala ponuda opreme za nas sitne! Cim se pojavi, odmah nestane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 15, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan I šta bi jel otišla jaša? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Mart 15, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Joska dolazi u subotu po nju, ako kojim slucajem ne odgovara bicete obavesteni. Za sad je prodata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 15, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim,i nadam se da ce odgovarati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 15, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Aman bre Joska sto nam to radis? Sad sa nestrpljenjem treba da čekam subotu i tebe da dodjes... joooj svidja mi se jakna do bola.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan I šta bi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 17, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam je,i mogu vam reci da je stvarno odlicna! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Mart 18, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si zadovoljan jaknom. Ova tema moze da se zakljuca posto je uspesno izvrsena kupoprodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...