Jump to content

Moto Zajednica

25.-26.maj M.K. "ČIVIJA" moto skup Šabac

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 451 postova

Koncert YU grupe za svaku pohvalu... sutra očekujemo ,,Riblju čorbu,, ...

Pohladno, ali zvezdano nebo... :)

Daje nadu za današnji dan bez kiše... :)

Vidimo se bajkeri... :)

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 125 postova
  • Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL

Upravo sam se vratio sa skupa i veoma sam odusevljen samom organizacijom i ljubaznoscu clanova MC Civija Sabac.

Za ove moje skuterase koji su me izneverili evo malo slika pa neka sline :)

20120526184331.jpg 20120526184635.jpg 20120526185450.jpg 20120526185956.jpg 20120526190044.jpg 20120526190100.jpg 20120526190744.jpg 20120526190802.jpg 20120526190847.jpg 20120526190857.jpg 20120526190911.jpg 20120526190941.jpg 20120526191028.jpg 20120526191200.jpg 20120526191255.jpg 20120526191339.jpg 20120526191949.jpg 20120526192322.jpg 20120526194051.jpg 20120526201558.jpg

Uglavnom sve je extra, extra, a najbolje tek sledi :muzicari:

Pozz i vidimo se dogodine :zdravo:

• Podržavam 1

• U prolazu, 84 postova
  • Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80

road runersi bili ali kolima,na ulazu koliko upad covek kaze ne treba nista,kao ulaz se naplacuje od 6 uvece,tako da smo te pare ostavili na sanku,svaka cast dobar skup

• Podržavam 1

• Bayerische Motoren Werke, 624 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT

Skup je upravo gotov.Trenutno smo ispratili i poslednje goste.Sve je prošlo u najboljem redu.Nije bilo nikakvih padova,konflikata.

Upoznao sam dosta drugova sa BJB-a(Mostarac,Hard-rock,Peđa Varadero,Mic...).

Iako nisam imao previše vremena da ih upoznam(zbog obaveza tokom skupa)odmah se vidi da su to pravi momci,i drago mi je što mogu da ih nazovem svojim prijateljima! :takoje:

Hvala svima koji ste bili i pomogli da se nezaboravno provedemo! :zdravo:

• Podržavam 2

road runersi bili ali kolima,na ulazu koliko upad covek kaze ne treba nista,kao ulaz se naplacuje od 6 uvece,tako da smo te pare ostavili na sanku,svaka cast dobar skup

Kod nas nikada nisu plaćali pešaci ulaz tokom dana.Smatramo da su došli da vide motore i porazgovaraju sa nekim od bajkera.Tu uglavnom dolaze ljudi koji vole naš način života i motore.

Uveče,pred sam koncert,mi ulaznicama, pokušavamo da zajedno sa svim posetiocima(i bajkerima i pešacima) obezbedimo najbolje grupe i provod.

Iskreno se nadam da smo svi zajedno u tome i uspeli! :zdravo:

• Podržavam 1

Hvala Đorđe.Baš mi je drago što si imao uzbudljiv vikend sa prijateljima u svom gradu.Po slikama se vidi da da si uživao.Sad kad vidimo vaše komentare presrećni smo u Čiviji ijer vidimo da se sav trud koji smo uložili isplatio. :takoje:

• Podržavam 1

• Strucnjak, 1639 postova
  • Motocikl: CRF300L

Jedva odvojih vremena da dodjem zbog obaveza, ali nisam se pokajao! Prvi put u rodnom gradu na skupu motorom ali ne i poslednji :) "Dedi" Danetu i dalje duzan pivo, ali sta da se radi...

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50

Sto se mene tice, skup je uspeo! :):takoje: Kisa je pokvarila petak, pa je bilo manje motora nego inace, sto se odrazilo i na subotu kad je vreme ipak posluzilo. Naravno bitno je i da je proslo sve bez ikakvih problema i nezeljenih situacija. Odusevljen tribute band-om iz Novog Sada, moram priznati da nisam toliko ocekivao od njih. YU grupa i Bora su svoja klasa, njihove nastupe ne treba posebno opisivati. Bora je stvarno lud u pozitivnom smislu, ziva legenda!

Upoznao Salera, krivo mi je sto nisam i ostale. Do duse, razlog je opravdan, posto sam bio zauzet u toku dana pa sam dosao tek uvece kad je vecina otisla. Ali dobro... ima dana za megdana, bice jos prilika. :zdravo:

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Ja se vratio, bilo je odlicno :takoje: Upoznao Saler-a, i ovom prilikom mu se zahvaljujem jos jednom na ukazanoj pomoci oko satora. Bio sam od petka, kisa nije pokvarila petak jer je nije ni bilo :D bilo je samo oblacno a subota je bila super. :takoje: Kasnije par fotki...

• Podržavam 1

Hvala momci na pozitivnim komentarima.Vaše zadovoljstvo nam šalje vetar u jedra da se sledeće godine još više potrudimo i opravdamo komplimente koje ste nam uputili.MI smo takođe zadovoljni kada čujemo da ste se svi vratili kućama bez ikakvih problema.Vidimo se na nekom od narednih skupova pa ćemo na miru prepričavati zgode dok se tamošnji domaćini budu trudili. :lol:

• Podržavam 4

Ja se vratio, bilo je odlicno :takoje: Upoznao Saler-a, i ovom prilikom mu se zahvaljujem jos jednom na ukazanoj pomoci oko satora. Bio sam od petka, kisa nije pokvarila petak jer je nije ni bilo :D bilo je samo oblacno a subota je bila super. :takoje: Kasnije par fotki...

Zato i postoje domaćini moto skupova,druže moj! :D

Nego idem sada kod momaka iz Predigre,dali mi zadatak moji drugari,koji su ih prvi put čuli, da ih zamolim da im sviraju na svadbi(i to je još jedan od razloga zašto postoje domaćini :aha: )!Samo da je veselo :jee1: .

• Podržavam 2

• U prolazu, 89 postova
  • Motocikl: CBR 600RR

I ja hteo da je vidim0staa2.gif(go-go1zvizduk.gif),ali ova crna(mamba0ljut2.gif) sto je bila sa mnom kaze nista od te ljubavi,inace "sa njom ides kuci" i jbg1lud.gif....

U svakom slucaju,sta reci osim-Civija je to,svaka cast momci na svemu0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif,i pozdrav za SALER-a1zdravo.gif

• Podržavam 1

Hvala dRR Nele,samo zalim sto te nisam video.Pozdrav i vidimo se nadam se ubrzo! :zdravo:

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt

Evo i mene napokon da cestitam drugarima iz Civije na sjajnoj organizaciji i lepom druzenju :takoje: konacno sam upoznao i Salera jako dobrog i pozitivnog momka i pravog predstavnika svog kluba :care: Naravno tu je i legenda Dane Deda, a nasa zajednicka fotka sve govori :zdravo:

26052012334.jpg

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja