Rasha XL 26 Napisano Mart 10, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ubacim u prvu, čuje se glasan klik, ajd, to je normalno. Ubacim u drugu - glasan klik, treću - glasan klik. To me već ozbiljno nervira. Četvrta, peta ide sve glatko i tiho. Jel ovo znači da nešto ne valja u menjaču, neki sinhron ili šta već? Kako se rešava, ko , gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je normalno, ali probaj da pri menjanju brzina ne dajes gas, to jest da ga "punis". Na odredjenim obrtajima upada kao u sir, a ako preteras zna da se cuje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 8, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da menjas negde oko 4000o ili malo iznad toga... trebalo bi tako da bude bez buke, barem je kod mene tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Jul 9, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom uspevam da uskladim brzinu i obrtaje tako da promena bude glatka i tiha. Bitno mi je da to nije neki problem koji može da me zaustavi na putu. Pozdrav i hvala za savete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jul 9, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Kad si menjao ulje i koje si sipao? Moguće je da je do ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Jul 9, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pomislio da ulje može biti problem ali izgleda da ipak nije. Ranije je bio Bardahl a sada sam sipao Repsol. Nema nikakve razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 9, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Vara jednostavno ne voli da se menja u nekim obrtajima... nista drugo. Znaci minimum 4000o za promenu brzine na gore. Samo se treba malo uvozati i navici na to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1358 Napisano Jul 9, 2012 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ima veze i do ulja. Nisam došao da mutim vodu ali osetio sam to iz prve ruke na svojoj koži (menjaču) i to BAŠ sa Repsol uljem. Osim veoma glasnog menjača i jaaakog trzaja u prvoj imao sam i proklizavanje kvačila ( sa saputnicom u četvrtoj i petoj). Rešio sam tako što sam promenio ulje i kao rukom odnešeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam primijetio da se cuje mjenjac...prvom je normalno...ajde idrugu da oprostim...ali treca ,cetvrta...E sad,pretpostavljam da je do ulja. Sipao sam Shell p. sint. 15w-50. Presao sam 4000 sa tim uljem,neka ga jos malo pa cu da probam sa Motulom 10w-40. Ako ni to ne pomogne,vozicu sa slusalicama u usima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...