svabanb 45 Napisano Mart 10, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem ovakav nosac kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Mart 10, 2012 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan mozda ce se lakse naci ako napises za koji motor ti treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Mart 10, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,meni treba bas ovakav,ovaj sam propustio u ns,lepo poslao sms coveku ka zem uzimam salji na tu i tu adresu,ali prc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Mart 10, 2012 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Gorane lepo nađeš mere na internetu ili pogledaš kući,malo aparat za varenje malo brusilica,prefarbaš i gas! Ili ako nećeš da uštediš koji dinar napiši za koji ti motor treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Mart 11, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan alo kakve veze ima za koji je motor ovakav mi treba,a i ne znam na kojem je ovo bilo,a vec imam taj "aparat,brusilica,farba ",a imam i wingrack 2,meni treba bas ovakav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Mart 11, 2012 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan alo kakve veze ima za koji je motor ovakav mi treba,a i ne znam na kojem je ovo bilo,a vec imam taj "aparat,brusilica,farba ",a imam i wingrack 2,meni treba bas ovakav Pa kako ljudi da znaju šta da ti traže,sa slike koju si stavio jedva se vidi kojeg je oblika a ne za koji motor ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Mart 11, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan <br />pozdrav,meni treba bas ovakav,ovaj sam propustio u ns,lepo poslao sms coveku ka zem uzimam salji na tu i tu adresu,ali prc<br /><br /><br /><br />samo da si bio malo brzi ali sta ces ovaj je brzo otisao.mozda ce biti jos jedan .Pogledacu mislim da ima jedan koji stoji kod druga i ne koristi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Mart 11, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan sta pricas lepo se tu sve vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Plocu i nosace imam ovakve,ali nosace za bocne nemam!50e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Mart 12, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,pero koliko samo nosac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us ovo je stiglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...