kiki-suzuki 2 Napisano Octobar 24, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast pedja... nego imam jedno pitanje,kad vodis mene u osijek:) zanimljivije je da vas bude petorica,pa vam bas taj jedan fali,hehe salim se naravno. ej dule treba jedan vikend da dodjem pa da narezem sve nase slike,jbg pola nemam. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 25, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i cene DR z400 i 350 polovnih u motorrad centru... http://www.motorradcentar.com/3.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Octobar 25, 2007 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Octobar 28, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Secam se da sam nekada davno citao neki test o ovom bajku i kada sam stigao do clanka koji je bio pisan o udobnosti ovog malog prgavog stvorenja covek je govorio kako mu je ponekad bilo mnogo udobnije da stoji na fuzasterima i vozi nego da sedi na "sedistu"... Ali ni to nije ne resivi problem, naravno, a i ovaj motor se najmanje tera po autoputu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 31, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan i ja isto za ovako nesto skupljam pare. mislim da ce drz 400 sm da padne na kraju sledece godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ludilo nista bolje za manitluk u urbanoj sredini to je lutka nista povozitije nisam probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...