gox 1867 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen WayteQ X960BT HD. Potpuni laik u navigaciji. Gde da skinem Igo, recimo Igo Primo 9.2.0.192885 iz maja ove godine, pa mape i ostalo ? To se kopira na karticu? Koju kupiti ? Ima li neko iz Novog Sada da ovo vec ima pa mi pomogne? Castim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Mart 6, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP! Hvala. Nasao se prijatelj i odradio posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 17, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan `ajd kad ga malo istestiraš, daj neki komentar, vredi li za motor? kako `vata satelite, kako mu radi BT i tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj loše odradio posao. Zakucavao se, loše otvarao i slično. Na kraju našao čoveka koji je za 1000 din. ubacio najnoviji Igo i najnovije mape za jedan dan. Sve radi odlično. Inače je kupljen za auto. Na motoru ga nisam isprobao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 9, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odradila i prodala model X950 i mogu reći da odlično radi.Za te pare odlična navigacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...