john doe 3 Napisano Mart 5, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jaknu iz naslova po ceni po kojoj sam je platio, odnosno 178 eura. Velicina je 54 ali je meni mala, ja sam inace 190/90, za nekog visine oko 180 bi bila savrsena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 5, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam veoma slicnu jaknu. Isto je Vanucci, broj 54. Visok sam 187-8 i jakna mi je taman. Treba uzeti u obzir da je ovo sportska jakna i normalno je da je malo kraca, jer je namenjena da se uglavnom nosi u kombinaciji sa pantalonama, tj. kao kombinezon. Ja je nosim na farmerke, ali uvek nosim pojas za bubrege, tako da mi njena duzina ne predstavlja problem... sve dodje na svoje mesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da je toliko kratka, to je problem, a inace probao je moj drug koji je 185 i njemu je kretka.. Inace jakna fantasticno izgleda kada se obuce.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Nije drugu kratka nego drugu ne odgovara sto je kratka....viri mi pupak:-) Jakna je fenomenalna, mnogo bolje izgleda uzivo nego na fotki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Drug treba malo da radi trbusnjake Jakna je prodata, obrisite oglas. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...