RedBull 30 Napisano Mart 5, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Nokia n97 mini bele boje u dobrom stanju Telefon prodajem zato sto sam shvatio da mi je visak a i treba mi oprema za motor cena 100e (telefon saljem aks-om) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan sta ti treba od opreme??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi jakna, rukavice, cizme, ranac, kornjaca. Tacnije sve moze da dodje u obzir tako da slobodno ponudite sta imate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan zamena za dainese jaknu textil velicina 52. jakna jednom nosena i bezveze stoji ima protektore i mogu da se skidaju rukavi pa da bude prsluk i Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan zamena za dainese jaknu textil velicina 52. jakna jednom nosena i bezveze stoji ima protektore i mogu da se skidaju rukavi pa da bude prsluk i lepa jakna ali mislim da bi mi bila mala posto inace nosim xl (54) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 15, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imam novu jaknu Held Strato ali je u pitanju L velicina, ne znam da li bi ti to odgovaralo? Imam i cizme Seguro 44 i Merlin 43 isto nove ali su im cene vece od telefona pa ako bi ti odgovaralo nesto od toga morao bi da doplatis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Mart 16, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Imam novu jaknu Held Strato ali je u pitanju L velicina, ne znam da li bi ti to odgovaralo? Imam i cizme Seguro 44 i Merlin 43 isto nove ali su im cene vece od telefona pa ako bi ti odgovaralo nesto od toga morao bi da doplatis Druze meni je jakna 54 knap a cizme nosim 45-46. Steta pa mi nista ne odgovara ali videcu ja sa mojim drustvom dal' nekome treba jakna ili cizme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Mart 17, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Za kes moze i jeftinije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 17, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i nove kacige u toj ceni ako nekoga interesuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Mart 20, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan 80e za kes fiksna cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...