Stevan B. 635 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi skuterasi,prodajem Gileru Runer u PUZZLE stanju! Naime,silom prilika sam dobio dve Gilere u delovima i sa urednim papirima ali kako je falilo jos dosta delova da bi se bar jedna kompletirala ja kupim jos jednu u voznom stanju ali strendzera u nadi da cu naci slobodnog vremena pa da natenane preko zime kompletiram bar jednu! Vremena nemam a i kako se blizi pocetak sezone hocu da promenim moj motocikl i uzmem noviji pa sada sve ovo iede na dobos! Prodaje se: Gilera Runer 180 dvotaktna,kompletna,ispravna,stranac(Kupljena od kolege forumasa)Godina proizvodnje 2000. Ima na sebi tragova koriscenja ali je daleko od krsh stanja. Koci kao blesava! Zatim se prodaju dve u rasklopljenom stanju, Prva: Runer od 125ccm,2001 godina,cetvorotaktni,ispravan ram,dekle,losa radilica,ispravna glava i kompletne plastike,ima saobracajnu. Druga: Runer od 200ccm,2003 godina, cetvorotaktna,agregat je sklopljen,nemam pojma dali je ispravan,ram je pokrivljen kod vrata upravljaca,moze se ispraviti,popucale plastike od udarca! Sve cenim 900 evra a bez 800 nece izaci iz dvorista Moguca je zamena isklucivo za dvotaktni kros od 125 do250 ccm ili laksi enduro tipa XT ili slicno cak i uz moju doplatu(Ne stariji od 25 godina ) Na sva ostala pitanja odgovaram na broj telefona 0638123324. Stevan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan jel se sve prodaje u kompletu ili moze i odvojeno,konkretno me interesuje gilera stranac ali samo ako je ispravna,koliko vidim da je u solidnom stanju sto mi i odgovara. cenu mozes na pp.Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je otislo sve dzumle! Rezervisano do sutra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je otislo sve dzumle! Rezervisano do sutra! ok... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 5, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne ode,prijavljujem se za prednji blatobran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...