lasko 114 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan zdravo,trebaju mi delovi za tomos ctx,ako neko zna gde u beogradu imaju da se kupe,a da nisu mnogo skupi bio bih mu zahvalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Mart 3, 2012 Bad Boy, 171 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Imas ovde dosta delova Tekst koji želiš .verovatno salju postom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan tnx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Imas ovde dosta delova Tekst koji želiš .verovatno salju postom. redovan sam posetilac tog sajta steava je sve salju postom........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan al,kolko bi kostalo otprilike nesto da mi posalju do bg-a/avala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Mart 3, 2012 Bad Boy, 171 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi do velicine i tezine paketa,za klip i te sitnije stvari oko 250din.za vece ne znam,udji na sajt Tekst koji želiš ili ovde Tekst koji želiš pa vidi cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan hvala,cvele,car si .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Mart 4, 2012 Bad Boy, 171 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno zato smo ovde da pomazemo jedni drugima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan e,kupio sam sve sto mi je trebalo za ctx-a,sad je ko bombona,skoro je sve na njemu novo,ono sto nije bilo u dobrom stanju promenio sam i izaslo me je sve ukupno oko 100e,al sad sam srecan,motor pali iz prve i kad je ladno i ne ..bice kod mene jos dve sezone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...