koresovac 21 Napisano Mart 2, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za vlanike,ex vlasnike i ljubitelje ova 2 modela.Sta bi mi preporucili od ova dva modela?Vrline ,mane,koji bi meni vise odgovarao s obzirom na 185 visine i 90kg(par kila panje vise )? 1989 godiste su oba, cene priblizne . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Mart 2, 2012 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan CBR sam imao i sto se tice velicine odgovarace ti sigurno jer smo tu negde visina-tezina Evo navescu neke prednosti i mane CBRa po mojem misljenju posto ga znam bolje jer sam ga imao CBR600 prednosti: imas ih dosta kod nas, delovi nisu problem, jaci,lepsi, gume 17-ke znaci lakse ih je nabaviti, mane: skuplja registracija, veca potrosnja, sediste mu je zasarafljeno i nema prtljazni prostor, cep na rezervoaru se ne otvara kao na vecini motora nego ga skroz vadis kao kod Yuga i moras da ga drzis u ruci dok tocis gorivo, to me jako nerviralo o VF neznam puno ali napisacu par stvari: VF500 prednosti: exkluziva to jest lepsi osecaj kad vozis motor kojeg nema na svakom cosku kao CBR600, jeftinija registracija, bolji polozaj volana udobniji za duzu voznju mane: gume prednja 16 zadnja 18 - teze se nalaze Generalno oba motora su super, bitno da nadjes primerak u ocuvanom i ORIGINAL stanju, bez budzevina i ostalog, VF mi se jako svidjao ali sam ipak uzeo CBR tako da moj glas ide njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...