dule car 6 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 17 postova Lokacija: Subotica(Tavankut) Motocikl: MZ ETZ 125,HONDA CM 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Dusan(Dule) a za one koji hoce da vise doznaju predstavio sam se vec prilkom registracije a i u rubrici MZ svet,vesti,obavestenja(kako izgledamo cime se bavimo) tako da se ne bih ponavljao. Kao sto rekoh doterao sam mog vranca konacno na salas jer zbog vremenskih (ne )prilika nije bilo moguce to isto ranije izvesti.U pitanju je MZ ETZ 125 i sretan sam presretan sa njime za sada jer lepo radi.Dugi niz godina nisam vozio dvotockase ali kao sto sam naveo u predstavljanju nesto mi je teralo da kupim jedan i nakon dugo traganja za odgovarajucim motociklom za mene odluka je pala na ovaj.Platio sam ga 300 Evrica i zadovoljan sam sa njime ali(uvek taj ali)........ima nekoliko sitnica koje trebam srediti a posto sam novi na ovome forumu zamolio bih clanove ovog foruma da mi pomognu ukoliko mogu i hoce. Radi se o sledecem,prilikom probne voznje primetio sam da se tesko ubacuje u prazan hod jer i kada zasvetli lampica praznog hoda i kada startujem on se automatski ubaci u brzinu i ajde jovo (Dule) nanovo,citanjem ovog foruma ustanovio sam da postoji jedan saraf za utvrdjivanje praznog hoda sa oprugom i kuglicom te sam odma to proverio i gle cuda nije bilo ni opruge ni kuglice nego samo saraf i nisam odvrnuo pogresan saraf nego bas onaj koji treba dakle nije u pitanju greska,ovim putem bi zamolio clanove da ako neko ima ili nekoga pozna da prodaje oprugu i kuglicu za utvrdjivanje praznog hoda da mi javi ili ime prodavnice gde mogu eventualno kupiti.Isto tako i prednji desni zmigavac je polomljen ali sam ga nekako namestio za slikanje a i saraf za ispustanje ulja iz menjaca je krvnicki zategnut i malo ostecen tako da ga je tesko odvrnuti i mislim da ce posle odvrtanja trebati novi saraf. To bi bilo to uglavnom, dakle ako neko prodaje ove delove za MZ 125/150 neka mi javi! 1 Opruga i kuglica za utvrdjivanje praznog hoda 2 Prednji desni zmigavac 3 Sraf za ispustanje ulja iz menjaca Inace ovaj vranac ide odlicno i radi super samo jos da ga registrujem. Da navedem jos i to da mi je ovaj forum mnogo pomogao pri izboru motocikla kao i manuali sa ovog foruma pri pronalazenju kvarova. Pozdrav svima sa salasa od Duleta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,dobra kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 1, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Na raspolaganju sam Vam , po pitanju delova za MZ motorcikle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1283 Napisano Mart 1, 2012 MZ Rider, 4137 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dule, vidjamo li se na skupu???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Mart 1, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan nek je sa srecom,lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i za žuću! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Mart 1, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Srecno,u zdravlju ga vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule car 6 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 17 postova Lokacija: Subotica(Tavankut) Motocikl: MZ ETZ 125,HONDA CM 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za cestike Gospodo i drugovi, drago mi je cuti da vam se moj mz-ac svideo a pogotovo jos kada cujem da sam napravio dobru kupovinu ,bice njemu dobro kod mene a i meni sa njim. Sto se tice odgovora zverinjaku rekao bih da jos nisam bio ni na jednom skupu ali vidim da se organizira sledeci mislim da je rec o petom skupu,ako bude sve u redu sa mz-om do tada a i samnom doci cu rado i to bi za mene bio prvi skup,ovo samnom kazem zbog toga sto sam dijabeticar i cetiri puta dnevno si moram davati insulin pa ce jos ljudi sa skupa pomisliti da upotrebljavam neku vrstu hard-drugs-a kada si budem inekcije insulina davao .Salu na stranu ja sam samo jos pre mesec i po dana stajao na rubu zivota i smrti a sve zbog ove teske upale pankreasa(gusterace) od koje sam dobio na poklon i ovu secernu bolest,jos malo je falilo pa da odem u vecna lovista tako da sam na strogoj dijeti ali eto izvukoh se nekako,sada ide na bolje,mnogo boljei ako se ovako nastavi evo mene mozda i na skupu ali bilo bi mi tesko gledati sva ta jela i pica a ne probati jer se jos uvek ne mogu naviknuti na ovaj rezim zivota bez ,soli bez secera,bez cvaraka,slanine,prasetine,bureka i drugih djakonija a ova kupovina MZ-a mi je dosla bas ko melem na ranu. Hvala i Lug-u za pozdrave mom zuci i zuca salje pozdrave! Hvala svima uz pozdrave sa salasa od Duleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 1, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini, u prvi mah sam pomislio da je moj bivsi, al ipak nije ( ja sam mog prodao pre cetri godine u Kikindu ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 1, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se na OFF-u, kad sam procitao post drumskelisice setio sam se neceg... da nije ovo tvoj bivsi MZ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 7, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitka g.Dule, na kupovini. A sto se tice oprugice i kuglice, moze to da tera i bez nje. Ja je imam ,ko i da je nemam, nece iz prve u ler kada stanem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Lep je. Čestitam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 7, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Cestitka g.Dule, na kupovini. A sto se tice oprugice i kuglice, moze to da tera i bez nje. Ja je imam ,ko i da je nemam, nece iz prve u ler kada stanem Nije vic u tome , da "ode" u ler , nego da ostane tamo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1283 Napisano Mart 7, 2012 MZ Rider, 4137 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Cestitka g.Dule, na kupovini. A sto se tice oprugice i kuglice, moze to da tera i bez nje. Ja je imam ,ko i da je nemam, nece iz prve u ler kada stanem Nije vic u tome , da "ode" u ler , nego da ostane tamo ! bas tako!! ovde kad upali motor upadne u brzinu.. i mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1283 Napisano Mart 7, 2012 MZ Rider, 4137 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Moze kuglica od lagera precnika da moze udje u rupu na safu, i bilo koja opruga koja moze da udje u rupu na safu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 7, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan zbog toga sto sam dijabeticar i cetiri puta dnevno si moram davati insulin pa ce jos ljudi sa skupa pomisliti da upotrebljavam neku vrstu hard-drugs-a kada si budem inekcije insulina davao Ma dobro ti nama došao a što se terapije tiče nema čega da se stidiš. Ja sam od skoro počeo da pijem lekove za pritisak i hranim se kao i ti: LOŠE. Al dok se jelo, jelo se i te kako a i pilo se uz jelo mada i bez jela... Mi smo svi naši, bolest ne bira ni čoveka ni vreme tako da insulin nije nikakav problem, nema sramote za te stvari. Prošli put imali smo novitet, Štrumf je jeo ribu jer čovek ne jede meso pa smo za njega napravili šta je trebalo. Sada i ja mogu da vam se pridružim iako mi krmetina nije zabranjena mada je nepoželjna pa eto, ništa čudno a ima nas više. Što se motora tiče sve ti je na raspolaganju: pomoći ćemo ti šta treba, imaš delove nove i polovne, ima ovde i majstora za stvari koje nemožeš sam, sve će ići kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule car 6 Napisano Mart 7, 2012 U prolazu, 17 postova Lokacija: Subotica(Tavankut) Motocikl: MZ ETZ 125,HONDA CM 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice oprugice u kuglice to sam resio,ostaju jos nekoliko manjih stvari a danas ili eventualno sutra dolazi i nova registracija pa ce biti voznje .Nego ako neko zna nekog majstora u okolini Subotice,Sombora za savet a i mozda mogucu opravku jer neke stvari se ne bih usudio dirat sam za pocetak. Pozdrav svima sa salasa Dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 7, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se na OFF-u, kad sam procitao post drumskelisice setio sam se neceg... da nije ovo tvoj bivsi MZ? Moze biti, mada ja kad sam ga prodao - bio je crn . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...