Marisav 7 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, полицајац ме јуче зауставио и рекао ми је да моја кацига не ваља и да није за саобраћај. Купио сам је у Луису и она је типа "ноша". Овако изгледа. Да ли су оне заиста забрањене за саобраћај по закону. Умало да ми наплати казну 5.000. Извукао сам се. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja da se pitam zabranio bih ti! Naravno da ne valja 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Кажеш не ваља зато што није по твом укусу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8628 Napisano Februar 29, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan @marisol Jesi pao nekad sa motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Februar 29, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ne valja zato sto moze da te zastiti samo na gradilistu ako ti padne cigla na glavu. ne nosi se kaciga zbog zakona vec da bi duze vozio motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Nego zato sto ne valja ni za onu stvar, to nije kaciga nego kapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Evo, sve ti je vec rekao Lenji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Nego zato sto ne valja ni za onu stvar, to nije kaciga nego kapa Закон каже да је забрањена са саобраћај? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 29, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pored , gore navedenih razloga, mislim da su noše zabranjene u saobraćaju......jet kaciga je najmanje što može da se tera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan ne nosi se kaciga zbog zakona vec da bi duze vozio motor Није тема о укусима, заштити. Промашио си тему. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan mislim da su noše zabranjene u saobraćaju...... Хвала, Владо. Још ако би неко могао да пронађе неки текст закона био бих захвалан. Да будем сигуран. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8628 Napisano Februar 29, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan @marisolJesi pao nekad sa motora? ja mislio da ti je nick marisol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da su noše zabranjene u saobraćaju...... Хвала, Владо. Још ако би неко могао да пронађе неки текст закона био бих захвалан. Да будем сигуран. Vidi u zakonu stoji da kacige koje nemaju ECE sertifikat ne mogu se koristiti u saobracaju a kod ove lepo pise OHNE ECE http://www.louis.de/_106e745f64a49a3359a08248a05c60f5e6/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=833&list_total=56&anzeige=0&page=1&artnr_gr=203304 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ta kaciga ima prilicno velik i upadljiv spisak za sta nije i za sta jeste. Morala bi da ima taj spisak na sebi, jer je takav zakon, vjerovatno je usiven negdje u unutrasnjosti postave. Cini mi se da je i prodavac obavezan da o istom obavjesti kupca. Sta pise na Louis-ovom sajtu u opisu te kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan mislim da su noše zabranjene u saobraćaju...... Хвала, Владо. Још ако би неко могао да пронађе неки текст закона био бих захвалан. Да будем сигуран. Vidi u zakonu stoji da kacige koje nemaju ECE sertifikat ne mogu se koristiti u saobracaju a kod ove lepo pise OHNE ECE http://www.louis.de/_106e745f64a49a3359a08248a05c60f5e6/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=833&list_total=56&anzeige=0&page=1&artnr_gr=203304 Јел има та кацига тај цертификат. Не разумем немачки. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Nego zato sto ne valja ni za onu stvar, to nije kaciga nego kapa Закон каже да је забрањена са саобраћај? Procitao sam. Nazalost je dozvoljena Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da su noše zabranjene u saobraćaju...... Хвала, Владо. Још ако би неко могао да пронађе неки текст закона био бих захвалан. Да будем сигуран. Vidi u zakonu stoji da kacige koje nemaju ECE sertifikat ne mogu se koristiti u saobracaju a kod ove lepo pise OHNE ECE http://www.louis.de/_106e745f64a49a3359a08248a05c60f5e6/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=833&list_total=56&anzeige=0&page=1&artnr_gr=203304 Јел има та кацига тај цертификат. Не разумем немачки. Ohne - nema !!!! Certificates: without ECE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Људи знам ја да тај тип кациге није безбедан као ваш фул што носите. Само питам да знам из законске перспективе, да се наоружам аргументима кад следећи пут полицајац стане да ме дрнда. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Februar 29, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ne nosi se kaciga zbog zakona vec da bi duze vozio motor Није тема о укусима, заштити. Промашио си тему. kakve veze ukusi imaju sa zakonom i stepenom zastite opreme koju koristimo? nisam ja promasio temu vec si ti promasio pamet, sto se mene tice vozi u tangama i toj gay "kacigi", samo nemoj kad licem oderes asfalt da otvaras temu "jao ja pao". toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Значи полицајац је био у праву. Време је да размишљам о куповини друге кациге. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan http://www.nacionalnaklasa.com/content/view/2648/6/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan vec si ti promasio pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan http://www.nacionalnaklasa.com/content/view/2648/6/ Ovakva kaciga pruža minimalnu zaštitu dozvoljenu zakonom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.nacionalnaklasa.com/content/view/2648/6/ Ovakva kaciga pruža minimalnu zaštitu dozvoljenu zakonom NE, ne i ne, ako nema sertifikat ne moze da se nosi i tacka. A zakon je na snazi vec dugo, ali ga policija nije primenjivala. Iz tvog iskustva vidim da su dobili naredjenje da ga primenjuju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tvoja ne moze http://www.louis.de/_106e745f64a49a3359a08248a05c60f5e6/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=833&list_total=56&anzeige=0&page=0&artnr_gr=203304 Ova ne moze isto http://www.louis.de/_106e745f64a49a3359a08248a05c60f5e6/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=833&list_total=56&anzeige=0&page=5&artnr_gr=204510 Ova moze http://www.louis.de/_106e745f64a49a3359a08248a05c60f5e6/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=833&list_total=56&anzeige=0&page=6&artnr_gr=204467 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...