Jump to content

Moto Zajednica

Iris lanci!!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 432 postova
  • Motocikl: QJ motor svt 650 x

Da li je neko imao iskustvo sa lancem marke Iris! Kod nas ima cenu od oko 30 tak evrica. Navodno je spanske proizvodnje.Ima i O ring i X ring, gold chain i sl... sve sto imaju i drugi lanci poput did, regina i sl..

Na netu sam pronasao da prodaju kit za oko 70 eura(lanac sa lancanicima).

Ne znam da li je losiji i i koliko od did/a obzirom na cenu, koja je skoro tri puta manja!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 432 postova
  • Motocikl: QJ motor svt 650 x

Nasao na sajtu Moto oprema. Ima neki izbor koji nije nesto veliki, al mozda mogu da ruce!!! Inace imaju kako sam video za suzuki gsx i sl...cene od 2.500 do 3500din

• U prolazu, 5 postova

Da li je neko imao iskustvo sa lancem marke Iris! Kod nas ima cenu od oko 30 tak evrica. Navodno je spanske proizvodnje.Ima i O ring i X ring, gold chain i sl... sve sto imaju i drugi lanci poput did, regina i sl..

Na netu sam pronasao da prodaju kit za oko 70 eura(lanac sa lancanicima).

Ne znam da li je losiji i i koliko od did/a obzirom na cenu, koja je skoro tri puta manja!!

Imam ja nove Iris lance...samo mi reci koji ti treba i koje duzine?

• Zainteresovan, 578 postova
  • Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500

Nije da ne verujemo Saletu, ali jel' ima još neko da kaže svoje mišljenje o kvalitetu lanaca - na stranu prodavci koji ga imaju za prodaju :):staa:::)

• Zainteresovan, 550 postova
  • Motocikl: Nemam ništa :(

Gde ima da se nabavi taj lanac ?

Ima kod mene da se kupi...nazovi me na 063 517 204

po broju telefona rekao bi da je zoran iz bačke topole

meni treba 520 bez gumica koliko para?

• Vinyl rider, 830 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

Ja sam ga imao na motoru ali je bio urnisan i kad kažem urnisan mislim na STVARNO SILOVAN , zajebavali su me jedno vreme da vozim KERAMIČKI lanac. Toliko je bio suv da se jedva savijao (ali i rđav) , nisi mogao da oceniš popuštenost lanca jer je svojim nesavijanjem sam sebe dotezao. posle temeljnog pranja i mazanja video sam i da su čak i pojedine rolnice popucale i falili im parčići i sve to me nije sprečilo da odvozam još 5000km do kraja sezone.

Takav kljakav izdržao je i moje maltretiranje (nije mi ga bilo žao uopšte jer je bio prezreo za bacanje) , još ga čuvam kao eksponat da pokažem da i kao takav može da traje.

Ovaj moj je neka silver varijanta i sa O-ring-om , nekako je grub, deluje debelo-bucmasto kao da si stavio za dve dimenzije jači.

Nisam siguran koliko je prethodnom vlasniku trajao ali po njegovoj SUVOĆI rekao bih vrlo kratko.:zbunjen:

Deluje kao dobra kupovina.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja