arnyman 1729 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Malo specifikacija http://www.fotocene.com/fotoaparati/fujifilm-finepix-s1500/6845/detail/ Nisam našao koliko je sada novi jer je stariji model, ovaj je plaćen oko 210E plus torba, baterije(4xAA), punjač, kartica od 2GB. Otprilike je sve bilo oko 250Eura u BM Foto. Malo je korišćen i nema nikakvih tragova niti oštećenja. Cjena 120 Eura Od zamjena me interesuje jedino neki kompaktni foto aparat(bez mog doplaćivanja), pošto je već nabavljen mnogo zajebaniji model od ovoga a treba mi neko džepno rešenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne odgovara cjena slobodno dajte neku ponudu na PP, doduše nema potrebe da budete bezobrezni, već imam ideju kome bih mogao da ga poklonim. Ostaje mogućnost zamjene za neki kompaktni digitalac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje mene ali u zamenu imam samo novu moto opremu ako te interesuje ili nekog tvog drugara pa posle vi prebijajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Koga da prebijamo? Nisam sada planirao opremu jer nemam para, al ako imaš nešto intersantno možda nešto i iskombinujemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 1, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan imas poruku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 1, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan U principu od opreme imam svega po malo Sta te konkretno interesuje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ponuđen mi je Sony DSC W120, tako da ako nema boljih ponuda ja bih da zaključim ovu temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...