Djeneral 1453 Napisano Octobar 5, 2007 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se podsetio kako izgleda biti suvozac i podsetio sam se zbog cega ja inace mrzim da glumim suvozaca na motoru :-\ Elem, otisao sam do poznanika koji je sredio Yamahu XJ600 u streetfight fazonu...i dok sam ja onako naivno sedeo na motoru on mi rece kao ajde da vidis kako motor ide. I ja onako naivno rekoh : AJDE Kaze on meni pomeri se da sednem i pre nego sam se i pomerio on naskace na motor i posto je vec bio upaljen ubacuje u prvu i krecemo...ja pokusavam da kazem : a kacige? Al vec bilo kasno, kaze on sta ce nam kacige idemo samo jedan krug , kad ono mi vec izlazimo na jedan duuuuugi pravac. Na brzinu sam se uhvatio za njega, taman momenat pre nego sto sam poceo da klizam unazad na sedistu. Negde u tom momentu mi je i kacket odleteo sa glave, posle par sekundi su mi oci suzile kao da ljustim tonu luka a kad sam pogledao na sat isli smo oko 190km/h . Cujem ga da vice : ej, pa moze on i brze...al dzaba ja opet nista ne vidim...jebo suze ko ih izmislio I tako skida on gas i ja napokon opet progledao i mislim se dosta je bilo...e oces malo *****...okrenuli se pa sad idemo nazad! Vice on meni : e a da vidis kako sad koci! I osetim ja vec kako zadnji kraj seta i kako se malko dizemo na prednji. Majke mi hteo sam da ga ubijem :-X (ako se neko pita za sudbinu kacketa...e pa nasao sam ga na povratku...malko je bio ugazen, mislim da su u pitanju neke Michelinke ) Part II (ovaj deo mi se vec i svideo) Stali smo i ja "iznenadjen" docekujem pitanje : hoces sad ti da ga provozas...sam E ovaj put on verovatno nije stigao da mi kaze...nesto...nemam pojma ali mislim da je pokusao nesto da mi kaze ali sam ja vec bio na istom onom pravcu. Dosta je bilo 160 jer iako sam imao vremena naravno da ni ja sad nisam poneo kacigu pa sam se opet setio onih silnih tuznih filmova i plakanja bez potrebe Moram da kazem da je covek odlicno sredio XJ-a , vozio sam vec jednu u fabrickom stanju ali ta nije isla ni blizu kao ova! Zakljucak : nikad vise necu sesti sa nekim na motor kao suvozac! Mojih "200" i njegovih "200" su dva potpuno razlicita pojma, a posto to ima veze sa osecajem kontrole situacije onda mogu reci samo jedno : Nikako Ne Podnosim Taj Osecaj Da Nemam Kontrolu!!! [move] :'([/move] [move] ;D[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Octobar 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ista je prica i kod mene, ne volim da sam suvozac...jednostavno na kovcenju se ne osecam dobro, sve imam neki osecaj da cemo prekasno zakociti i to u neku kapiju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 5, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan A sve to motori od snage i brzine... Ja gledam da vozim što sporije sa putnikom ali mi još zvoni u ušima komentar kuma u jednoj od situacija: ''POGIBOSMO!''. Sada sam uzeo prikolicu za motor za šta kažu da je još veća frka. Videćemo. Pa šta ćeš, odajem i njima priznanje, svaka im čast što se voze sa nama... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Octobar 5, 2007 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas volim da budem suvozač.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 6, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je šurak pre 2 meseca vozio na fazeru do zgrade gde mi je bio motor. Pravac Višnjićkom do Mirjevca. Baš u to vreme, bile su trke na Ada Huji. Gomila motora na ulici, svi se nešto "razvozali". Ovaj moj napaljenko nagario kao nezdrav. Pošto sam se po navici držao za zadnje (suvozačeve) držače, prilikom kočenja na svakom semaforu, umalo nisam isčupao ruke iz ramena . Ma, nervira me to mangupiranje kada neko treba da bude povređen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Octobar 6, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Nevolim da me neko vozika na motoru, ali bi zato vrlo rado vozikao ove suvozace.!!! ;D :o :o slikano u bg-kod ck hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 6, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu druzhe,svaka ti dala... To izgleda ona mala shto su bile one slike na skuterima isto... Jebem li joj tigra... UF.... al dzabe kad nije chasna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 6, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ta se ničega ne boji, za nju nema iznenađenja... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 6, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da nabavi nesto da zastiti tog tigra da se ne sastruze jednom na asvaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 6, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Zajebano (bolno) ce biti ako taj tigar odluci da se odvoji og guze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Octobar 6, 2007 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da nabavi nesto da zastiti tog tigra da se ne sastruze jednom na asvaltu. Lalajko ne huli, bilo bi greota... i da se zastiti i da se sastruze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 6, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Kukala joj majka jadna Mada kako mi se chini sa sve nekim tatinim sinovima se vozi tako da nije iskljucheno da ce da odere tigra skoro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan "tigrica" je cudo,samo mi nije jasno kako bre one stiklice i motor.Ako ju je neko vozio nek napise kakva je suvozacica,mislim dali se dobro drzi i to... e jbg skrenuh sa teme!Ne volim da budem suvozac,mnogo pasivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaTDB 0 Napisano Octobar 8, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mogu biti suvozac ako neko ne poznaje motor na kom se nalazimo, ali ako ga poznaje znaci divljanje i userem se kao foka... ipak verujem samo sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...