Jump to content

Moto Zajednica

suvozac na motoru

Recommended Posts

• Drug član, 1388 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Danas sam se podsetio kako izgleda biti suvozac i podsetio sam se zbog cega ja inace mrzim da glumim suvozaca  na motoru :-\

Elem, otisao sam do poznanika koji je sredio Yamahu XJ600 u streetfight fazonu...i dok sam ja onako naivno sedeo na motoru on mi rece kao ajde da vidis kako motor ide. I ja onako naivno rekoh : AJDE  ::)

Kaze on meni pomeri se da sednem i pre nego sam se i pomerio on naskace na motor i posto je vec bio upaljen ubacuje u prvu i krecemo...ja pokusavam da kazem : a kacige? Al vec bilo kasno, kaze on sta ce nam kacige idemo samo jedan krug  ::) , kad ono mi vec izlazimo na jedan duuuuugi pravac. Na brzinu sam se uhvatio za njega, taman momenat pre nego sto sam poceo da klizam unazad na sedistu. Negde u tom momentu mi je i kacket odleteo sa glave, posle par sekundi su mi oci suzile kao da ljustim tonu luka a kad sam pogledao na sat isli smo oko 190km/h . Cujem ga da vice : ej, pa moze on i brze...al dzaba ja opet nista ne vidim...jebo suze ko ih izmislio  ::)

I tako skida on gas i ja napokon opet progledao i mislim se dosta je bilo...e oces malo *****...okrenuli se pa sad idemo nazad! Vice on meni : e a da vidis kako sad koci! I osetim ja vec kako zadnji kraj seta i kako se malko dizemo na prednji. Majke mi hteo sam da ga ubijem  :-X

(ako se neko pita za sudbinu kacketa...e pa nasao sam ga na povratku...malko je bio ugazen, mislim da su u pitanju neke Michelinke :D )

Part II (ovaj deo mi se vec i svideo)

Stali smo i ja "iznenadjen" docekujem pitanje : hoces sad ti da ga provozas...sam

E ovaj put on verovatno nije stigao da mi kaze...nesto...nemam pojma ali mislim da je pokusao nesto da mi kaze ali sam ja vec bio na istom onom pravcu. Dosta je bilo 160 jer iako sam imao vremena naravno da ni ja sad nisam poneo kacigu  ::) pa sam se opet setio onih silnih tuznih filmova i plakanja bez potrebe :)

Moram da kazem da je covek odlicno sredio XJ-a , vozio sam vec jednu u fabrickom stanju ali ta nije isla ni blizu kao ova!

Zakljucak : nikad vise necu sesti sa nekim na motor kao suvozac! Mojih "200" i njegovih "200" su dva potpuno razlicita pojma, a posto to ima veze sa osecajem kontrole situacije onda mogu reci samo jedno : Nikako Ne Podnosim Taj Osecaj Da Nemam Kontrolu!!!

[move] 8) :'([/move]

[move] ;D[/move]

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest gasa

Ista je prica i kod mene, ne volim da sam suvozac...jednostavno na kovcenju se ne osecam dobro, sve imam neki osecaj da cemo prekasno zakociti i to u neku kapiju ;D

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

A sve to motori od snage i brzine...

Ja gledam da vozim što sporije sa putnikom ali mi još zvoni u ušima komentar kuma u jednoj od situacija: ''POGIBOSMO!''.

Sada sam uzeo prikolicu za motor za šta kažu da je još veća frka. Videćemo.

Pa šta ćeš, odajem i njima priznanje, svaka im čast što se voze sa nama... ;D

• Svrati ponekad, 308 postova
  • Motocikl: Honda Helix CN250

Mene je šurak pre 2 meseca vozio na fazeru do zgrade gde mi je bio motor. Pravac Višnjićkom do Mirjevca. Baš u to vreme, bile su trke na Ada Huji. Gomila motora na ulici, svi se nešto "razvozali". Ovaj moj napaljenko nagario kao nezdrav. Pošto sam se po navici držao za zadnje (suvozačeve) držače, prilikom kočenja na svakom semaforu, umalo nisam isčupao ruke iz ramena  >:( . Ma, nervira me to mangupiranje kada neko treba da bude povređen...

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Auuu druzhe,svaka ti dala... To izgleda ona mala shto su bile one slike na skuterima isto... Jebem li joj tigra... UF.... al dzabe kad nije chasna :D

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

Bolje da nabavi nesto da zastiti tog tigra da se ne sastruze jednom na asvaltu. :)

Lalajko ne huli, bilo bi greota... i da se zastiti i da se sastruze ;D

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Kukala joj majka jadna :D Mada kako mi se chini sa sve nekim tatinim sinovima se vozi tako da nije iskljucheno da ce da odere tigra skoro  ;D

• U prolazu, 89 postova

"tigrica" je cudo,samo mi nije jasno kako bre one stiklice i motor.Ako ju je neko vozio nek napise kakva je suvozacica,mislim dali se dobro drzi i to... ;)

e jbg skrenuh sa teme!Ne volim da budem suvozac,mnogo pasivno!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja