Pajacbr 0 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan menjam za havarisan motor chevrolet cavalier, stanje motora ne bitno. 0645792737 Paja http://polovniautomobili.com/oglas1881733/chevrolet_cavalier_4d_sedan/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 26, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan koje godiste,stanje,..kubika...registrovan ili ne,,cena...slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Husqvarna TE 610,VIDI slike na oglasniku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Husqvarna TE 610,VIDI slike na oglasniku! izgleda mi odlicno, u kakvom je stanju masina? lanac i lancanici? gume? mogao big reci da mi se dopada tako nesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Husqvarna TE 610,VIDI slike na oglasniku! izgleda mi odlicno, u kakvom je stanju masina? lanac i lancanici? gume? mogao big reci da mi se dopada tako nesto. Sve je odlicno izuzev zadnje gume! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih za vikend da navratim da ga vidim...?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...