Djuntica 10 Napisano Februar 24, 2012 U prolazu, 93 postova Motocikl: Kawasaki z500 Yamaha rd 350 lc Prijavi odgovor kao problematičan trebaju mi hebli kormana od fzr,ali me isto tako zanima koje je mere rupa hebla sto ide na stap vile.Ako ima neko nesto neka ponudi ovde ili pusti poruku na br 0641582125 a evo i slika,cisto da se zna sta mi treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuntica 10 Napisano Februar 24, 2012 U prolazu, 93 postova Motocikl: Kawasaki z500 Yamaha rd 350 lc Prijavi odgovor kao problematičan i da kazem da mi je sirina stapa 36 mm,tako da mi ta mera treba ili priblizna,ali model hebla kao sa slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da probamo ponovo da pomognemo,imam ja nesto slicno sto ti treba.Informacije na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...