^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 24, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan E ovako , imam CRF450R , treba mi nešto čime mogu da se provozam po gradu i da zakacim prikolicu da povezem motor . . . Ali to nije problem , uzeo bih hondu TRX450R , malo se poigrao napravio sve sto mi treba . . . Ali koja je kategorija potrebna da bi vozio qvad ? AM? Tu kaže Mopedi , laki tricikli i laki četvorotočkaši . ŠTA SU TO LAKI ČETVOROTOČKAŠI I IMA LI NEKAKVA OGRANICNJA ZA KW ?! Trx ima nekih 60ak konja , to me brine . Ako neko zna nešto o tome cenio bih odgovor Hvala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 24, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da velim , nisam siguran gde ovu temu treba da stavim, pa ko velim TRX je offroad masina pa može ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan postoji greska u zakonu...Teski cetvorocikl je do 15kw dok je laki 49cc tako da se nezna sta sa quadovima koji imaju preko 15kw...mada kakva drzava takvi i zakoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano April 23, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Onda je ovo teski oko 45 kw ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan tako bi trebalo,ali zakon ne zna za preko 15kw.najbolje bi ti bilo da odes do nekog tehnickog i pitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan i javi sta su ti rekli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano April 24, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Ok pokusacu i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam quad ltz 400 u saobracajnu je upisano da ima 14 kw i vozi se na B kategoriju kao auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam quad ltz 400 u saobracajnu je upisano da ima 14 kw i vozi se na B kategoriju kao auto. Mene je neko istripovao da ti veliki kvadovi ne mogu da se regustruju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam produzio registraciju na LTZ-u bez problema. Tehnicki pregled i sve uplatnice su me kostali 9970 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ne kontam na koju foru se vodi na 14kw? i mene ovo zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Mart 26, 2013 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vodi sae tako sto mu je u carinskoj ili u stranoj vozackoj pisalo tako. To je ujedno i jedini nacin da se registruje trenutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 28, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan А мени траже од 700 до 900 евра да оцарине јамаху раптор 700 кубика.. Као царини се као ауто до 1000 кубика,а раптор је иначе 2004 годиште... Када буде царина 300 евра тада ћу га и оцаринити Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Mart 28, 2013 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ce da ti ga ocarina kao auto i da moze da se registruje onda ga bolje ocarini za te pare i da ga koristis. Ovako ce ti stoji bezveze. Mislim, nece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 28, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ce da ti ga ocarina kao auto i da moze da se registruje onda ga bolje ocarini za te pare i da ga koristis. Ovako ce ti stoji bezveze. Mislim, nece... Хехе не стоји... Искрено да ти кажем много ми је то новаца да им дам...Спомињало се нешто да ће се закон мењати у вези четвороточкаша...па ћу ја ипак чекати....:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan par drugara imaju CAN-AM, renegade i outlender.. oni su 800ccm i preko 50kw.. svi su registrovani na B kategoriju i sa B kategorijom se voze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Moj LTZ je uvezen iz madjarske,i tamo je regularno registrovan. Carina je kostala 550 eura a prva registracija oko 14 hiljada. U madjarskim papirima se isto vodio kao i kod mene u saobracajnoj na 14 kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 694 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,dolaze mi gosti iz inostranstva 29 i 30 Nov da li mogu negde da se iznajme kvadovi,3-4 komada na ceo dan,moze i sa vodicem Bg i okolina do 100 km,Ns Va i sl? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...