tindirbp 289 Napisano Februar 24, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam jos ponesto od delova za tomosove pente i nesto od Johnsona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 27, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan i za ovakvu hondu delovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 27, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Sta imas za Johnija? I za koji model... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 27, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam za njega uglavnom sve e sad,za koji tebi model treba,kolko je ks? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 27, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan ja imam od 40ks,60, drugar od 35, drugi od 55ks, imas li nesto od komandi i sl... Znam dosta njih , pa sam zato i pitao, mozda pripomognem da se svi usrecite....kad su se usrecili sa Johnijem :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 27, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hahh da usrecili se...pa dobro ako mu plin ugradi onda jos i nekako mozes voziti ali ovako...pa imam komandi i bogazja,eto hvala pa reci drugarima ...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...