Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki VS Honda VS Yamaha VS Kawasaki - 1000ccm - 2006 god

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 348 postova
  • Motocikl: bez

A gde su sad modovi??? Gde??? Napraviste dramu oko HD-a  a ovde svi cute >:(

Koja je poenta da strucnjaci bauljaju po celoj temi,ajd da cujem koja??? Da bi neko rekao kako su oni do jaja vozaci i kako oni voze do jaja motore.Ako je to poenta da cujem sta ste i kako vozili pre 20 godina?? Da to nisu slucajno bile masine kao sto su ove danasnje??? Svi ste vi cepali MZ-a  a sad ovde prodajete pamet.Ako neko moze kulturno i uljudno da pise,neka pise a ako mu kultura nije jaca strana nek lepo sedi,cita i tera prednji-zadnji do mile volje.

I jos jedna stvar probaj da iskljucis CAPS LOCk jer nas mlade i neiskusne jos uvek vid sluzi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 651 postova

pre 20 godina?? Da to nisu slucajno bile masine kao sto su ove danasnje??? Svi ste vi cepali MZ-a ...

Da,dok nisu napravili R6 nije bilo nista jace od Mz-a i Jawe.....Imas ti motora starih 15-20 godina koji idu mnogo bolje od tvoje R6-ice,zato se ne primaj.

• Svrati ponekad, 348 postova
  • Motocikl: bez

Onda ti kupi taj 15-20 godina star motor koji ide mnogo bolje od moje R6 i uzivaj u brzini svetlosti koju postize a mene ostavi da se mucim sa mojom extra sporom R6.

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Strasno....ovakve teme ce samo posvadjati sve na forumu...lici mi na ono "za koga navijas" PARTIZAN ILI ZVEZDU i  eto frke...

Ja inace nebih odbio ni jedan od pomenutih motora...kada bih ga imao u vlasnistvu "bio bi mi najbolji"

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Ti si bas "naspanovan" za svadju....samo lopovi ili tatini sinovi u ovoj drzavi mogu "lako" da dodju do takvog motora...

Neznam sta ti znaci to "radi pa kupi" ????

Nisam napisao post da bih se svadjao sa nekim nego da smirim duhove...a ko je nervozan bolje nek uzme neki "bensedin" nego da se nervira...:)

• Svrati ponekad, 272 postova

Ja nisam ni lopov ni tatin sin,već sam najbolje godine svog života satro po kamionima i bagerima da bih mogao da uđem u radnju pokažem prstom istovarim kesu para i isteram ono šta mi se sviđa,ali nek neko ne pomisli da kukam,za to smo se borili.

A kako da ne budeš sujetan po pitanju vožnje kad uložiš ceo svoj život,rizikuješ glavu nebrojeno puta,dođeš u situaciju da te više puta isključe iz testamenta itd. i onda ti neko sa dva petka na japancu soli pamet,ma bre takve ne vidim ni u retrovizoru.

• Zainteresovan, 953 postova

Sa obzirom da vozis motor za plavuse jedno slovo i jedan br da ga lakse zapamte, pretpostavljam da nisi ni cuo sta je YAMAHA RD350 puno podataka a tek Yamaha RD500 video bi kako motori idu a ne te vase Slinave R6 ! DA IMAS ISKUSTVA NEBI NI VOZIO motor KOJI UMARA SVOJOM NEKOOPERATIVNOSCU. A I TEMA JE 1000 06> TAKO DA KAD PORASTES CUJEMO SE !!!

Saglasan sam sa Stronserom, narocito za RD350 i RD500 mada ne bi trebalo zaboraviti ni RGV suzukije samo da dodam. Recimo ko je vozio zna kako ide GSXR 1100 15 godina star ili kako ide FZR 1000 exup 15 godina star, tu bilo sta slabije od 1000 kuba nema sta da trazi ni danas. Sto bi anglosaksonci rekli: "There is no repleacment for displeacment"

Bilo kako bilo mislim da bi se trebalo drzati tacne teme, to jest navedena cetiri motora i to samo za 2006-u.

Hvala na paznji.

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Mislim da je u vezi "hiljadarki" sve uglavnom relativno, kome je koja marka draza, kome se koji model vise svidja i naravno koji motor nekom vozacu vise odgovara! Nisam vozio nista od toga ali po testovima koje sam citao poredak za '06-tu godinu je bio sledeci:

1.Suzuki

2.Yamaha

3.Kawasaki

4.Honda

Sve su to vrhunske masine, pitanje je do vozaca sta mu vise odgovara.

Pozdrav!                                                                       

• Svrati ponekad, 150 postova

5 casopisa radilo testove 5 casopisa stavilo razlicite rezultate :) pomenutih motora.

Kada su hiljadarke u pitanju i to Rovi to je  stvar licnog ukusa. Svi su dobri!! Nema losih. Jedino ako vama nije problem sto recimo jedan ide 320 a drugi 322 pa onda kazete aaa nista drugi je bolji.

Kako rece Wolflord znaci sve je u tome kome je sta draze...

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R
link=topic=10912.msg146906#msg146906 date=1192003232]

5 casopisa radilo testove 5 casopisa stavilo razlicite rezultate :) pomenutih motora.

Kada su hiljadarke u pitanju i to Rovi to je  stvar licnog ukusa. Svi su dobri!! Nema losih. Jedino ako vama nije problem sto recimo jedan ide 320 a drugi 322 pa onda kazete aaa nista drugi je bolji.

Slab ti je racun  ;) ;) ;)

Ako je 5 casopisa radilo test  4 motora,eeeee...onda bi jedan morao dva puta da bude prvi :D

• U prolazu, 51 postova

link=topic=10912.msg146906#msg146906 date=1192003232]

Slab ti je racun  ;) ;) ;)

Ako je 5 casopisa radilo test  4 motora,eeeee...onda bi jedan morao dva puta da bude prvi :D

;D ;D ;D

• Ducatista, 2905 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Alo ljudi...NALUPALI STE SE U OVOJ PROMAŠENOJ TEMI. ::)

Mislim da je promašena jer ne vjerujem da je iko od nas bio u prilici da vozi sve četiri mašine i da o njima da SUD IZ LIČNOG ISKUSTVA.

Kada kažem vozi,ne mislim na " daj jedan krug",nego da stvarno vozi i pređe koji pošten kilometar.

Vidite da je većina vezana je jednu firmu,poneko dvije,da mnogi neće ni da probaju ono što ne vole..

Imate testove u ovinama pa čitajte šta pišu oni koji su stvarno sve to vozili.Preporuka MOTO PULS.

Amin.

Ovo se stvarno pretvorilo u to ciji je veci i prepucavanje po markama al iskljucivo po  pristrasnosti.

Stvarno ne kapiram u cemu je fazon da nekog prozivate da li ima muda ili ne. Jasno mi je da su neki ovde prisutni posle Rosija najbolji na svetu (mozda su bolji i od njega), al omalovazavanja tipa - nemas muda da vozis. Stvarno ga preterste. Mozda neko ima samo drugaciji pojam voznje od vas.

Moj predlog da se ovo sve lepo zakljuca pre nego sto stvar ode u 3 nane nanine.

E ovako: kada vec prozivas za temu buzmudosti ,DA IH IMAS NEBI SE KAO I VECINA IZVLACIO" recenicom  mozda neko ima drugaaciji pojam voznje od vas, ko se nije petljao u temu a nije vozio nesto od pomenutih motora ili se od istih plasio nije ni nazvan bezmudicem. sto se pristrasnosti tice ja imam uvek najmanje dve ili tri vodece firme u dvoristu tako da me nepogfadja komentar. shvati da je tema sta je bolje od 1000ki iz 2006> a ja sam sve imao vozio ne kao rosi ali za vecinu pocetnika kakvi i raspaljuju vatru veoma dobro. Napomena 22-23 god sam na svoju srecu na motoru i nemoj da puno pametujes.sto je jos gore urketu si veoma ,BLIZU"  !

Ako nisi pazljivo citao moj post (ko sto vidim da nisi) provalio bi da ja nikog NE PROZIVAM na temu bezmudosti, nego sam hteo da se sa istim prozivkama prekine. To sto ti imas muda i vozis brze od mene, to me ne pogadja ama ni malo. Meni je poenta da vozim i da uzivam u voznji, a motor koi imam nie odraz mojih trkackih ambicija, vec ga imam samo zato sto mi je najlepsi i tacka. Da li cemo ti i ja da vozimo i da stignes na dstinaciju 5 ili 10 min brze,a da stignes sav izubijan to je vec tvoja stvar, meni i ova moja penzionerska pasuje.

A ako oces da pretis onda bar probaj da to ucinis ili suptilnije ili direktnije. Kakve veze ima sto sam blizu Urketu, ako vec ces da znas iza coske, na manje od 5 min hoda.

Posto  je tema o japanskim hiljadarkama, a ti si ih vec sve vozio, onda napisi sta ti je bolje kod koje, ali objktivno i nemoj da se svadjas za svako slovo koje ti se ne svidi u tudjem postu, necije razmisljanje se razlikuje od tvoga. Fala

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

na svakom testu svi su savrseni , svi kvalitetni svi dobri, samo vidi koji ti se vise svidja, a skoro na svim testovima na staiy su svi do booola lise honde , na kraju testa honda najbolja, kako jer je na cesti najpitomija i najbolje slusa voyaca, to iyivljavanje na testu rijetko ko sem na stayi prekaljeni voyaci iskoriste, tako da gledaj hodnu ya put a onda sve ostalo

• Vlasnik sajta, 5359 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Temu zakljucavam jer je otisla bas bas predaleko i nema vise nikakvog smisla.

Ni po babu bi po stricevima, iako Stronsera jako cenim kao motoristu koji je verovatno probao svaki model motora koji se voze u Srbiji i koji moze toliko toga korisnog da pruzi nasoj moto zajednici u smislu znanja, zbog nepostovanja prema clanovima foruma udaljavam sa foruma na 7 dana.

Ovaj forum je prerastao obicne internet forume i stvarno je oformio pravu moto zajednicu gde pre svega clanovi treba da se medjusobno postuju, nezavisno od broja godina na motoru i broja predjenih kilometara, jer to ne utice na kolicinu ljubavi koju neko ima prema motoru i voznji motora. Motor ne mora da se vozi extremno samo, da bi se to racunalo kao voznja motora.

Moramo medjusobno da se cenimo i postujemo jer je to jedini nacin da ne postanemo rulja. Treba ceniti Stronsera koji je probao maltene sve sto se na motoru moze probati, ali i taj Stronser treba da postuje i clanove koji voze motore rekreativno, pa makar krenuli sa voznjom u 70toj godini zivota.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja