Nimmin 6746 Napisano Februar 22, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se malo igrao i, kao što naslov kaže, napravio sam da ključ KLE-a otvara i kofer (jer me smara višak ključeva). Ništa komplikovano, potrebno je samo malo vremena i volje. Sreća je u celoj priči što ključ KLE-a paše po dimenzijama u bravicu MAXIE bez ikakve intervencije na samom ključu (tipa stanjivanje ili sl.). Procedura je sledeća: skine se ceo mehanizam otvaranja kofera da bi se došlo do cilindra brave u koju se stavi kawin ključ i prema njemu se skrate jezičci koji štrče van cilindra kad je u njoj ključ - brušenjem (nipošto kamenom već tanjirom sa segmentnom šmirglom). fotka 0265 - ključ MAXIA u bravici - ne štrče jezičci fotka 0266 - izvučen ključ - vide se jezičci koji izlaze iz cilindra brave fotka 0267 - stavljen kawin ključ (neverovatno, ali samo 3 jezička sam morao da smanjim!) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Februar 22, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Fino rjesenje i mene muce kljucevi ovo vise ne moze dalje, svaki dan sve vise i vise a otpada vrat kad ih nosim... previse brt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,bravo majstore.e sad mene interesuje gde da kupim bravu za kapa kofer(ulozak). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 23, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,bravo majstore.e sad mene interesuje gde da kupim bravu za kapa kofer(ulozak). Ne znam da li je na tom tvom koferu brava iste veličine kao na giviju, ako jeste, lako ćeš naći u nekoj radnji tipa gvoždjara, u radnjama specijalizovanim za prodaju okova za nameštaj ili kod malo bolje opremljenog bravara (koji narezuje ključeve). Veličina koja ti treba, znaš i sam, kao npr. za poštansko sanduče ili za zaključavanje fioka kancelarijskih stolova, velik je izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1022 Napisano Februar 23, 2012 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa...pa za ovo treba malo "ulicne skole"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 23, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa...pa za ovo treba malo "ulicne skole"! Pa da, al' ta "škola" bi pomogla samo za otključavanje, ovo ipak funkcioniše i u suprotnom smeru - može i da se zaključa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan A jel posle tog "pasovanja" originalni kljucevi od kofera postaju neupotrebljivi? Jel zauvek, sto bi deca rekla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Mart 2, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, zauvek. Originalni ključevi kofera postaju neuopotrebljivi. Ali, gledajmo na to kao plus: u daljoj prodaji možemo bez laganja navesti u oglasu "Ima 4 originalna ključa". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa, ova ti je najbolja, a ja jos i imam originalni kawasaki kofer.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, zauvek. Originalni ključevi kofera postaju neuopotrebljivi. Ali, gledajmo na to kao plus: u daljoj prodaji možemo bez laganja navesti u oglasu "Ima 4 originalna ključa". U stvari, NE, ja sad imam 4 kljuca, a sa tim prepakivanjem bih imao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...