Rade koenig 1053 Napisano Februar 22, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,priajtelji braco (ima i njih:) kao reativno mladi clan i mladi kolega na motorciklu imam jedan predlog koji je zanimljiv a pritom i jako koristan. Mozda se to vec odrzava ali nisam siguran! Moja ideja je zapravo da organizujemo moto skup otvaranje sezone 2012 pod nazivom SVI ZAJEDNO NA DRUMU ili samo svi zajedno. Okupimo se,napravimo krug po celom gradu sa natpisima od danas smo i mi tu i sl. To bi svakako proslo opazeno od novinara zasta bi se licno postarao:) Mislim da bi to umnogome pomoglo da se smanji statistika udesa na pocetku sezone. Bar ce biti reakcija vozaca a u pm od danas su i ovi kreteni na putu. Nema veze bitno je da znaju da smo tu od tada punom parom prisutni. NE ZNAM DA LI SE SLAZETE SA IDEJOM AL UKOLIKO SE SLAZETE DAJ TE KOMENTAR PA DA ZAJEDNO OVO I OSTVARIMO. IMAM CEO PLAN NAPISAN SA RUTOM,(bilo dosadno sad sa snegom pa smislio svasta nesto) Nadam se da nije problem sto uopste ja predlazem nesto,pozdrav i hvala :takoje: 22 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 22, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan zajedno da preciziramo datum i da bude subota zbog saobracaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan meni se ideja svidja.....ali bih dodao jos nesto.....vidim da si iz Beograda pa si predpostavljam mislio da se tamo to i odrzi.....ja mislim kada bi se u svim vecim gradovima skupili (naravno svako iz svog grada) a na bjb-u koliko sam primetio ima nas mnogo iz svih gradova ....da se u isti dan svako u svoj grad provoza u grupu sa natpisom npr "danas smo i mi tu" ili kako se vec dogovorite......mislim da bi tako mnogo veci efekat bio.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Februar 22, 2012 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @bugiman u pravu si, mada kako su naši mediji navikli, vest je samo kad je nešto u Beogradu. Najsvežiji primer je sneg - desetak dana pre snega u Beogradu neka mesta su bila zavejana pa se o tome uopšte nije izveštavalo kao udarna vest. Ipak, podržavam, značiće bar malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Februar 22, 2012 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pripremamo upravo tako nesto, pocetkom Aprila u Beogradu, u saradnji sa Policijom, Beogradom i MAS-om. Zakljucacu temu da ne bismo usli dalje u diskusiju, posto cemo uskoro izaci sa zvanicnim informacijama i najavom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...