ilijar10 3 Napisano Februar 21, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Sivac Motocikl: fvision 125, yz 125 ranije, gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece ljudi. Ja u ove sitne sate, nisam mogao ranije od posla. Izvinjavam se ako sam pogresio mesto za temu,ali nisam znao gde drugde da je stavim. Ovako, treba mi par informacija i saveta. Zelim da napravim ATV-a. Prikupio sam delove, nacrte i skoro sve potrebno. E sad ne muci me problem sa izradom, nego problem sa registracijom i atestom. Nesto sam cuo da ih ne mozes registrovati ono normalno kao auto ili motor nego se muva nesto pa da ispadne na poloprivrednu masinu. Meni iskreno i odgovara da se registruje kao poljoprivredna masina, nego me interesuje kako to da postignem? Da li mora imati odredjenu kilazu, kubikazu, 4x4 diferencial, hidrauliku? Sta treba da ispunjava da bih dobio atest? Ima li neko da me posavetuje iz tog pravnog ugla ? Da ne napravim,pa mi ga posle oduzmu ... I svakako bice tema sa slikama kad pocnu radovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 22, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da od stupanja novog ZOPS-a vise nije moguca fora kao masina i trajna registracija jer novi ZOBS predvidja lake i teske cetvorotockase, a sto se tice atesta najbolje na nekako kontaktiras masinski fakultet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijar10 3 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Sivac Motocikl: fvision 125, yz 125 ranije, gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Steta ali hvala na informaciji u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da od stupanja novog ZOPS-a vise nije moguca fora kao masina i trajna registracija jer novi ZOBS predvidja lake i teske cetvorotockase, a sto se tice atesta najbolje na nekako kontaktiras masinski fakultet. Raspitaj se jos malo za svaki slucaj, ja licno znam 3-4 trajka koja su atestirana na masinskom fakultetu u Nisu i registruju se kao automobil ali sve je to bilo po starom zakonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...