creepy 0 Napisano Octobar 4, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd - Osecina Prijavi odgovor kao problematičan I tako sam ja kupio kola za one pare za koje sam planirao da kupim motor. ipak ce motor morati da ceka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan ...a ja taman planirao da ti kazem dobrodosao ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
creepy 0 Napisano Octobar 4, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd - Osecina Prijavi odgovor kao problematičan ma dosao ja davno, vozio frizirani skuter... dok mi nije pukla radilica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan a ja pomislio ti stvarno kupio kola kad ono tamo yugo :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Yugo... i to nedovrsen, fali mu krov... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6447 Napisano Octobar 4, 2007 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a ja pomislio ti stvarno kupio kola kad ono tamo yugo :) Veruj mi da mi je ista recenica bila u glavi kad sam video sliku ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
creepy 0 Napisano Octobar 4, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd - Osecina Prijavi odgovor kao problematičan ma imam neki crni najlon pa prebacujem preko, cisto da ne kisne kao na motoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10201 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 4526 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan jesuli to nove tablice kod nas sada samo crvene ili to neka moda iz KINE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 4, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan I ti ovo nazva autom.... eeee Srbijo zemljo... Dobro ti nama došao junače, pa da ti sledeći model 4-točkaša makar liči na avto... a ne 'vako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan prelep jugic sa srecom samo nekako je bolji za leto. Kabrio je kabrio pa bio i jugo mada i sa krovom ces dalje stici na ovim hladnocama nego sa bilo kojim skuterom a o funkcionalnosti obaranja sedista da ne pricam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Octobar 4, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 5, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan prelep jugic sa srecom samo nekako je bolji za leto. Kabrio je kabrio pa bio i jugo mada i sa krovom ces dalje stici na ovim hladnocama nego sa bilo kojim skuterom a o funkcionalnosti obaranja sedista da ne pricam Aaaa Brale, kozza, klima i ipak vetar u kosi. Dobro doshao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 5, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Menjaj to na prolece za neki skuter. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 5, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Yugo je savršen auto ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan jesuli to nove tablice kod nas sada samo crvene ili to neka moda iz KINE Ma jok. Vangabaritna vozila imaju crvene tablice ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije te dugo drzala strast za motorom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...