laza251 20 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Bio je raskupusan,bacen iza garaze,ali dobra volja i nesto kesa mogu svasta Jeste da imam 3 ispravna motora za vozanje(MZ 251,JAWA i TOMOS A5),.i to je mnogo,a ovog mi bilo zao da kisne napolju i da se razvuku delovi,pa rek'o ajde da ga spasem propasti.Kao sto se vidi na slici,ima jos posla na njemu,ali nisam mogao da se strpim da ga zavrsim.morao sam da se provozam,prvi put ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Свака част!!! Још један спашен! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 21, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan I ja jednog takvog vec duze vreme ozivljavam . Ali sam previse usao u sitnice pa to traje li traaajeee ! Nadam se da nece pasti jednoga dana uruke nekome ko ce ga opet vratiti u lose stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan uf, da imam para i malo vise vremena,napravio bih cudo od njega,ali,svaki nov deo kosta,uradio sam ga spram svojih mogucnosti.Ovo mi je bila razonoda tokom zime,da sedim ceo dan kraj TV-a,izludeo bih,zato ja zalozim vatru u radionici,malo muzike,vina i neki motor naguram unutra i eto meni veselja .Jos koji dan posla oko njega i onda samo udri po gasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Februar 23, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 7, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Lepi su ti crveni ETZ 250 :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 7, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...