kicavac 0 Napisano Avgust 31, 2019 U prolazu, 45 postova Motocikl: Yamaha majesty 250dx 1997 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vam troši motor? Moj 4l na relaciji od kuće do posla i na kratkim relacijama po gradu. Znači ne iz cuga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Avgust 31, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan To mu je normala... 4 prosek. Najniže ikada što sam na otvorenom spustio bilo je 3.3l. Grad neretko ide i na 4.2-4.3...Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Avgust 31, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigao ,varijator,, sa alija,,na zalost moram na posao i vec kasnim,tako da ce ugradjivanje biti ujutru evo linka,,cekao sam dve nedelje ,mozda koji dan vise,,, https://www.aliexpress.com/item/1377579399.html?aff_platform=aaf& Pa ovo je novo Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sonydzimi 5 Napisano Septembar 6, 2019 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan hheheheehehe,,,,,,, motor odlicno ide,,,kajis ide skorz u gornjoj zoni ,lepo ubrzava i razvija brzinu od 110,,,kajis je stavljen anthena ,,,cini mi se 853 duina,,,nisam siguran,,,predhodni je bio oko 835,,,ali znam da je za malo duzi,,, Kajis je uzet na kp u Novom sadu,,za 2000 dina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kicavac 0 Napisano Octobar 5, 2019 U prolazu, 45 postova Motocikl: Yamaha majesty 250dx 1997 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ako neko zna, motor kad je hladan treba minut-dva da se vergla da upali. Kad je vruć pali odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoric 0 Napisano Octobar 5, 2019 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti problem, kad je hladan morao sam duze da verglam, posle zamene svecice pali na prvu i vruc i hladan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 5, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ej mislim da svi imamo slican problem. Gdneralno mislim da je do karburatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 5, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vam pokazem kako izgleda moj ljubimac :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Octobar 5, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ej mislim da svi imamo slican problem. Gdneralno mislim da je do karburatora. Ne znam, ali sada kada pročitah, meni se dešava da upali pa se ugasi. Kada je hladan. Mada se desilo x puta i kada je vruć da malo zaebava. I primetio povećanu potrošnju...Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 5, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako stim da samo orvo paljenje se desi da ugasi a posle pali ko mina i radi super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kicavac 0 Napisano Octobar 5, 2019 U prolazu, 45 postova Motocikl: Yamaha majesty 250dx 1997 Prijavi odgovor kao problematičan Svecica bude suva dok se vergla, ne kvasi uopšte dok ne upali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Octobar 5, 2019 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Ja ciljam na sauh ili instalaciju do sauha. Ali ovako napamet je bzvz dublje ulaziti u temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 5, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prodajem moju jamahu. Pa ako nekog zanima... Kes bas povoljno je dajem ima je u oglasima nasim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Octobar 22, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Da li je realno da se ne mogu izvaditi ležajevi jer nitovano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Decembar 8, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Momci, da li iko vozi 250 sa ABSom (interesuje me nesto oko ABSa zadnjeg tocka)? Production years: 1999-2000 Tech details: SG021/SG022 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Decembar 9, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Stigao klip danas. Postavljam slike kad bude i cilindar sa obrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Decembar 9, 2019 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Klip si trebao da das tom koji ti obradjuje, da on premeri i prema klipu obradi. Nebitno sto pisu mere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Decembar 9, 2019 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan On 10/22/2019 at 11:56 PM, dusantomic said: Da li je realno da se ne mogu izvaditi ležajevi jer nitovano? Vade se lezajevi. Prvo taj iglicasti a onda istim putem i onaj sa druge strane, samo sto mislim da unutra bese ima seger pre onog lezaja koji je do zvona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Decembar 9, 2019 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, dusantomic said: Momci, da li iko vozi 250 sa ABSom (interesuje me nesto oko ABSa zadnjeg tocka)? Production years: 1999-2000 Tech details: SG021/SG022 Sta u vezi ABSa ? Nisam imao ali mozda znam nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Decembar 9, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Majesty 250DX said: Sta u vezi ABSa ? Nisam imao ali mozda znam nesto? Pa prednji imam i to je ok, ali na zadnjem fali onaj senzor ili sta vec (prethodni vlasnik je skinuo, a ja nisam siguran da li mi jos nesto fali, da li je felna drugacija za abs (imam disk i sl na njoj). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Decembar 9, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar, kablovi, to je na mestu, ali ne znam da li felna nešto treba da ima, ili samo da kupim taj srnzor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 9, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nešto ne sećam da je taj model ikada imao u ponudi ABS... Al ajde, neka ima, samo sada interesuje gde ćeš taj senzor da nađeš, pošto delova za nju ima, npr nigde... Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Decembar 10, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Štef said: Ja se nešto ne sećam da je taj model ikada imao u ponudi ABS... Al ajde, neka ima, samo sada interesuje gde ćeš taj senzor da nađeš, pošto delova za nju ima, npr nigde... Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Ima ABS, ali su retki pravili su se samo 2-3 god. Bez njega mi sija lampica, nije strasno, ali možda da pase od novijeg ili sl 2001+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Decembar 10, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Majesty 250DX said: Klip si trebao da das tom koji ti obradjuje, da on premeri i prema klipu obradi. Nebitno sto pisu mere... Nisam još odneo na obradu, u gepeku je, naravno ide i klip. MR me prošli put malo zajebo za 0,05 pa sam mislio kod Mišića ili crnobrnje da nosim. Mada vidim da svi kažu da im je 0,05 najpreciznije a meni fabrika piše 0,02-0,04 treba da bude razlika između cilindra i klipa, što bi značilo da naši nema šanse u toj meri da ubodu (burgman mi je trebalo da bude 0,05 a MR mi napravi 0,1)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Decembar 10, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ce da putuje do NS u Cubi, potvrdili su mi da mogu u tim merama da urade (i za razliku od Beogradskih strugara, ako stigne ujutru bude gotovo u toku dana, a ne "za par dana, guzva je, zena nije dobro raspolozena i sl"). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...