warburg 2 Napisano Februar 21, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda TA i VF 750 sabre Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja predstavim i ako sam se registrirao davno ja sam Vlado 29god. iz Mostara (BiH), vozim Transalpa xl600v, a u posjedu imam i Hondu VF750 Sabre(Old Lady) koja se nedjeljom voza i u posebnim prilikama . To je to sad za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vlado i dobro dosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za Vladu iz Mostara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 21, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vlado Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mips 2 Napisano Februar 21, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan zdravo ja sam goran iz leskovca ,,,vozim ninju 250 cc ,,,,pozzz svima ,, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 21, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vlado 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 21, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Februar 21, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zemljače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paja_92 0 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Suzuki RF 600 R Prijavi odgovor kao problematičan ALoha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4439 Napisano Februar 22, 2012 Svrati cesto, 3557 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 256 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Februar 28, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warburg 2 Napisano April 24, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda TA i VF 750 sabre Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano April 28, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja djape 2 Napisano April 28, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: novi sad Motocikl: yamaha tzr 125 1987 . Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...