lemy 1094 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1094 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu jaknu kamo, s veličina, sa protektorima u laktovima, ramenima i leđima, sa postavom, vodo i vetronepropusna,3 spoljašna dzepa i 3 unutrašnja. Jakna nema postavu koja se skida vec je neka univerzalna, ali nije zimska, moze za prolece, leto, jesen duzina u ramenima 52cm duzina rukava 62cm duzina od kragne do pojasa 72cm (ledjni deo) Opisno odgovara za visinu oko 175cm (gore dole 5 cm ) i tezinu do nekih 70-75kg za muskarce, za zene zbog kukova ( jakna je malo uza u pojacu ) tezina do mozda oko 65kg. Jakna nije zenska, ali mogu da je nose i dame bez problema. Ja sam je kupio od kolege sa foruma ali nazalost ne odgovara mi velicina, pa moram da je prodam. Jakna je dosta dobrog kvaliteta, jako je lagana, ima sve protektore koji se vade, i stvarno je nova. cena 40e, Kontakt 064/2-000-155 ili PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1094 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 1094 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hajmo ljudi, stize lepo vreme za voznju, nova jakna za malo novaca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1094 Napisano Mart 7, 2012 Drug član, 1094 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno, moze manja korekekcija cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Mart 8, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi mere nisu kako treba..Koliko je dugacak rajfeslus..Ima li na ledjnom delu unutra rajfeslus za spajanje sa pantalonama?Ako odgovara uzimam..Pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1094 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 1094 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Rajfeslus je dugacak 55 cm, nema rajfleslus za spajanje sa pantalonama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1094 Napisano Mart 24, 2012 Drug član, 1094 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno jos uvek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1094 Napisano April 11, 2012 Drug član, 1094 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno, moguca i dalje korekcija cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...