Jump to content

Moto Zajednica

moto klubovi po svetu

Recommended Posts

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Ako admini smatraju da bi tema trebala da bude na nekom drugom mestu neka je premeste. Nisam nasao gde bi vise odgovarala posto je vezana za putovanja.

Nesto sam razmisljao, na nasim kracim/duzim putovanjima, cesto nam se desava da nam trebaju razne vrste pomoci, od informacija, pomoci na putu, smestaja, saveta,... Mislim da bi bilo jako korisno kada bismo imali listu moto klubova po svetu, prvenstveno mislim na linkove prema njihovim sajtovima gde mozemo naci njihove podatke.

Konkretno, na mojim putovanjima bih zeleo da upoznam bajkere iz regiona kroz koji putujem, da popijem pice sa nekim od njih, da ih pitam za savete u vezi puteva, dobrih restorana birtija, smestaja, kampova, servisa,... a mozda i da nekog zamolim za smestaj ako dodje do neceg neplaniranog. Na ovaj nacin bismo se mogli lepo i povezivati sa bajkerima iz sireg regiona.

Pa ako neko nabasa na neki link neka ga prikaci ovde a kada se nakupi dovoljan broj linkova onda cemo napraviti neku listu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 195 postova

Konkretno, na mojim putovanjima bih zeleo da upoznam bajkere iz regiona kroz koji putujem, da popijem pice sa nekim od njih, da ih pitam za savete u vezi puteva, dobrih restorana birtija, smestaja, kampova, servisa,... a mozda i da nekog zamolim za smestaj ako dodje do neceg neplaniranog. Na ovaj nacin bismo se mogli lepo i povezivati sa bajkerima iz sireg regiona.

Gotovo u svaku zemlju u koju sam putovao imao sam susrete sa lokalnim bajkerima, pa tako i u Albaniji iz koje sam se vratio prije par dana. To su jedni od najupecatjivijih trenutaka svakog putovanja. Najprije pocni s HU community-jima. Ako ih nema na tvome putu lako ces u googleu pronaci link na lokalne moto klubove. kad posjetis jedne oni ce ti vec dati kontakte s ostalim klubovima na tvome putu. Gostoprimstvo ti je zagarantirano, bar je tako na istoku :-)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja