dada23 1 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 4 postova Motocikl: bt1100 bulldog Prijavi odgovor kao problematičan agv blade jet kaciga cena 80e mds fullface cena 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dada23 1 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 4 postova Motocikl: bt1100 bulldog Prijavi odgovor kao problematičan slike agv... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dada23 1 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 4 postova Motocikl: bt1100 bulldog Prijavi odgovor kao problematičan slike mds... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 19, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan kolega napisi i velicine kaciga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dada23 1 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 4 postova Motocikl: bt1100 bulldog Prijavi odgovor kao problematičan Moj obim glave je 58cm,agv mi je taman a mds je nesto malo manj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neka slika unutrasnjosti MDS kacige? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dada23 1 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 4 postova Motocikl: bt1100 bulldog Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno ne mogu da okacim slike,ali unitrasnjost je ocuvana nema ostecenja nikakvih,nalazi se u novom sadu ako ti odgovara da licno pogledas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Moze, ostavite mi br. telefona preko PP ili napisite ovde, svejedno... pa cu vas nazvati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...