baron_021 66 Napisano Februar 18, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Volim muziku, slusam je svakodnevno u svim situacijama, a propratno s' njom, strast su mi i dobri spotovi! Po nekad mi zafali iste pa otvaram ovu temu gde cemo jedni drugima moci da ulepsamo dan nekom dobrom pesmom bilo kog zanra! Ujedno cemo saznati koje su preferencije clanova sto se muzike tice, moze da bude korisno, s' obzirom da su u narednoj sezoni u planu intenzivna druzenja BJB Maxi Scooter Club-a! Evo da ja pocnem: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 18, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan meni se svidja zamisao ove teme. evo jedna i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 728 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan e ovo mi se dja' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 728 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 728 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 18, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan kakva devojka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 728 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan uh....mnogo mi sirok spektar pesama koje slusam....dosta za sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 18, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=6e9jQKgK2Bs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Februar 18, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan U opstim temama ima tema "pesma dana." Funkcionise isto ovako. Mislim da nema potrebe za dve iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 18, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ako nije po pravilima foruma nije frka da se ukloni, ja sam to zamislio kao mali interni jukebox Maxi Scooter Club-a Da se bolje upoznamo itd. Upotpunimo dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 728 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan U opstim temama ima tema "pesma dana." Funkcionise isto ovako. Mislim da nema potrebe za dve iste ali ovo je za maxi club....on rece lepo da se vidi ko sta slusa iz maxi cluba 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Februar 18, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ok... samo kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je muzike preko glave zbog posla kojim se bavim ali za ovako nešto sam uvek raspoložen: Vama mlađim MAXIstima ovo verovatno nije interesantno ali još uvek se "prenem" kad ih čujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 18, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je pravi klasik, uvek dobrodosao! Evo nesto sa moje playliste za ove mladje MAXIste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 19, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma sta se lozite, gledate te stranske pevacice i devojke...evo jedne nase...pa vi vidite koje su bolje! http://youtube.com/watch?v=7tYBlU2VKcc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 19, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Zekane ova tvoja je najbolja ... bez presedana, nema konkurenciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 20, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Meni je muzike preko glave zbog posla kojim se bavim ali za ovako nešto sam uvek raspoložen: Vama mlađim MAXIstima ovo verovatno nije interesantno ali još uvek se "prenem" kad ih čujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan evo mali doprinos i od mene kolegama maxiscooterasima...matora, al` je volim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan jao! strasna pesma, i meni se opasno svidja, svaka joj cast na glasu, kako je odpevala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto i od mene... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 23, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan UUU od kad nisam cuo ovu stvar! Budi uspomene Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan `ajde da okacim moju omiljenu pesmu, da nam ne zamre tema http://www.youtube.com/watch?v=2VHWLXLddXo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 27, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan nocas sam show emotivan.. http://www.youtube.com/watch?v=e8hahsdBozU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan U principu, nisam ljubitelj doticnog Italijana, ali ako ikada budem isao skuterom po azurnoj obali, na putu Monte Karlo - Nica, voleo bih da mi ovo svira u slusalicama. Krivine, prelep pogled, more zaista azurno plavo, skuter i Eros! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...