Kopljas 525 Napisano Februar 18, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem top case sa slike, Shad SH 42, kupljen pre dve godine u Novom Sadu. Vozen je jednu sezonu i sasvim solidno ocuvan. Metalna ploca na koju se montira je dozivela malu preradu (pogledajte sliku)u smislu da joj je prosirena rupa tj kvadrat u sredini, kako bi se lakse montirala na Afriku. Uz kofer ide i uputstvo za montazu, metalna ploca, plasticna ploca i svi pripadajuci srafovi i dva originalna kljuca. Cena = 4000 dinara Kontakt: 064 1060 588 ili kopljas@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Eh da nisam narucio pre nedelju dana iz Louisa sad bih kupio ovaj... A narucio isti samo moto-detail Sretno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Heheheh, prodao ga je 15 minuta posto je postavio oglas! Znam, ja sam ga kupio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...