fanky 1011 Napisano Februar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem licno moju Vijetnamku donesena iz Amerike pre par godina, ja je licno nosio pola zime i stoji dosta dugo, jakna je original nisu kao one kopije koje su totalno crne ova je sama po sebi malo bledja a jos je malko izbledela od pranja jer se svakog proleca jakne skupljaju pa na pranje tako i Vijetnamka i ako stoji a ne nosi se, po kragni i rukavima se moze videti da je izuzetno malo nosena, velicine je XL mada mislim da je malko veca, uz nju dajem i ulozak koji je malo ostecen na zadnjoj strani desnog rukava, ja sam je dobio uz drugu Vijetnamku manjeg broja koju sam kupio ali bez problema pase i na ovu vecu, tako da ko zeli dobru jaknu a malko nosenu menjao bih se za 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 18, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 2 ali su zelene . Ostalo mi od caleta a kupljene su pre jedno 15 godina sigurno . Imaju isto ovakvu etiketu pa tvrdim da je ovo sto se prodaje original . To sto je malo promenila boju je zbog ne-adkvatnog pranja . Ja sam jednu zeznuo a druga je kao nova iz prodavnice uopste nije promenila boju . Inace jaka je ekstra i po najvecoj zimi se nikad nisam smrzo . A i cena je sasvim korektna . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...