Jump to content

Moto Zajednica

Volan za Sony PC/2 i PC

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 f3

Nov volan sa papucicama i rucnom kocnicom sa menjacem za sony playstation 2 i PC, samo je proban i klinac se smorio jer ne moze da se navikne, 35eur.

065/8182000 Kiza

post-6603-0-15704200-1329518261_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 f3

Nov volan sa papucicama i rucnom kocnicom sa menjacem za sony playstation 2 i PC, samo je proban i klinac se smorio jer ne moze da se navikne, 35eur.

065/8182000 Kiza

Greska u naslovu,treba da stoji PS/2 i PC, ali kasno za prepravke...

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

Moj savet,okaci na limundo i stavi pocetnu cenu 10din,stavi licitaciju na 5 dana i cekaj.

Tamo je dosta veca mogucnost da ga prodas u sto kracem vremenu za solidnu cifru.

Ja sam moj stavio 1.500din stajao 5 dana niko nista ni da pita.Posle toga ga stavim 10 din 5dana i zavrsi se na 1460din,jbg nekom je zapelo za tih 40 din pa nije prvi put licitirao :lol:

A ako licitacija krene lose da se zavrsava,uvek ce ti neko priskociti u pomoc od drugara. :takoje:

• Podržavam 1

• Xtreme, 392 postova

^ Sto je u principu i neka realna cena za takav polovan volan.. Isti Jetion sa slike sam trampio za gajbu piva i bio sam srecan jer je tri meseca cucao na oglasima.. Inace nov placen 3200 dinara u maloprodaji (moze i jeftinije,ali nije vredno cimanja)

Posto covek kaze da je u pitanju nov volan 2000-2500 dinara je realna cena za koju bi trebao da ode

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja