Alexa90 11547 Napisano Februar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nova kaciga Slike ce reci sve ostalo! EXO-1000 AIR APOLLO Edit: Izvinjavam se, nemam vremena sada da smanjujem slike. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan brrrrrrrrr smrz'o sam se koliko je dobra! ! ! Jel to neka fora dupli vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Februar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1329144987[/url]' post='1242211']brrrrrrrrr smrz'o sam se koliko je dobra! ! ! Jel to neka fora dupli vizir? nije dupli vizir to su naocare.....u nove kacige se sve cesce ugradjuju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan @AlexBGD Cestitam na kacigi.. Extra je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put vidim te naocare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 13, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Extra kaciga, za malo i ja da dobijem istu takvu mdjtm s obzirom da nosim djozluke pogotovo kad vozim (smetaju mi suncane integrisane naocare) dobio sam exo 700 (zamisli u postavi kacige postoji zljeb za naocare ) a da i ja da se pohvalim zenče mi kupila kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4706 Napisano Februar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Fantazija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Februar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put vidim te naocare Vrlo korisna stvar, ja imam Caberg Rhyno flip kacigu sa tim naočarima, sjajna stvar za vožnju po letnjoj gužvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je super ja sam pre mesec dana uzeo,i ucario sam i tamni vizir za dz. akcija je bila. nisam vozio sa njom ali mislim da ce nas sluziti odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 13, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kaciga, meni je super jer je bela... volim bele kacige. Integrisani sunčani vizir je tek kultura, em za sunce dobro, em za lagani kruz kroz grad, ja sam ispod moje mogao i naočare da stavim i kada sam koristio sunčani vizir. Sa srećom da te služi, i da te samo od vetra štiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Februar 13, 2012 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pogresio...Scorpion kacige su fenomenalne za te pare. Ja imam kao sto si video belu exo 450 i 2x je bolja od AGV-a iste cene. Moja ima one jastucice koji se naduvavaju...kao i ta tvoja. Inace jako korisna stvar kad ti vetar pichi 130km/h u glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Februar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Inace dobio sam je od keve i devojke za rodjendan (koji je sutra ), odusevljen sam potpuno i izgledom i komforom u odnosu na onaj moj Shark..neki se mozda secaju da sam na onoj lepio vizir super lepkom da ne spadne, bese voznja za KG. Kroz onu mi je pistalo na sve strane, 'ladno bilo predvece cak i sa zatvorenim vizirom - koji naravno vise nije dihtovao nego sto jeste. Marre, znam, poceo sam da gledam Scorpion kacige tek kad sam video tu tvoju, bas mi se dopala..doduse nisam imao pojma da je moja devojka zapamtila to sta sam gledao, a i nesto se mnogo interesovala. A ova fora sa naocarima mi se posebno dopala, zato sto sam uvek gurao nekako izmedju kacige i glave one obicne suncane koje su mi se urezivale u lobanju, nekolicinu sam i izlomio tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Februar 13, 2012 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi da si zadovoljan Dobio si uz kacigu verovatno i onu vrecicu za cuvanje...posle svake voznje stavi lepo kacigu u istu i iznenadices se koliko cuva kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Februar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast i neka te srecno sluzi sada jos novi skuter! ja se jos dvoumim izmedju fullface i flip-up u svakom slucaju ce biti scorpion! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan kao prvo da ti cestitam rodjendan, da si nam zaljubljen, da slusas devojcicu (sto vec radis, i na to nemamo primedbe) i da pocnes da jedes te pihtije... kao drugo da kazem da je kaciga extra i nemoj da se tripujes pa da je menjas za nesto ovako... :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Februar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha e nek' si mi rekao! :-) Nisam ja dijamantska papuca iako mozda izgleda tako ponekad! :-P Hvala! :-) Ne brini necu je menjati, dosta mi je bilo kesa...:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 15, 2012 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican izbor i cestitke zbog toga AlexBGD! Bas tu kacigu gledali smo drugar i ja ovde u NS, bila na zimskom popustu. Nema puno razmisljanja kada je tako nesto u ruci. Neka te dobro, ugodno i dugo sluzi. Srecan ti rodjendan, budi dooobro zaljubljen, uzivaj jos vise u svom motoru. iz NS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Februar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom! :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Mart 18, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sa zakašnjenjem da ti čestitam rodjendan i čestitam na odličnom poklonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ma mesec dana gore dole nije bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...