Trle Ross 46 1 Napisano Octobar 2, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ajde mi kazite nesto o ovom modelu. Do sada su ga svi kudili, jedino su hvalili izdrzljivost. A ja sam ljubitelj svih trkackih 125-ica,a o ovom modelu najmanje znam!!! Ako neko ima iskustva neka kaze sve,bas sve!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 2, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=8447.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Octobar 2, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim i ti m1losh si ucestvovao u toj temi,pa da nebi ja sad to sve citao!!!! Kazi mi osnovne karakteristike: -Max Brzina - itd... meni je najvaznija brzina!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 2, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo te mrzelo da PRETRAZIS forum za vec postojecim temama,a sad te mrzi da ISCITAS temu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Octobar 2, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ide brzo koliko i sve 4t 125...rachunaj nekih 110 ajd, da ne preteram ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1834 Napisano Octobar 2, 2007 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ide nacisto slabo,gume uske kao na bmx(mozda i uze) ,iz profila je lep... ko hoce neku mirniju varijantu ok.brzina oko 110-120 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Octobar 3, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda toliko slab!!!! U mnogim oglasima sam video da pise: Aprilija RS 50 Kit na 80 itd...Mx brzina 120-125!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Octobar 3, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je tu cudno? To je cvaja A tromi CBR 4-takta...velika je to razlika... A i tih 125/h moze jedino po njegovom satu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 3, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bezhi bre.... To jedino shto ce da pregazi sve shto se tiche kilometrazhe al za divljanje nije nikako... pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Octobar 4, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan To kad ste rekli da ide 110, da li ste mislili sa blokadom ili bez blokade. Kolko bi isao brze kad bi mu stavio KN filter. Na YouTube sam ja video klip kako ga jedan dize na zadnjak!!!! kazite mi Max Brzinu, bez blokade, a da mu stavim i KN filter!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 4, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan CBR nema blokade, KN ne bi pomogao a moze i Tomos da se dize na zadnji. Potpis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne da ne bi pomogao nego je to 4t mashina i nema potrebe za tako nechim,ako hocesh brzinu kupish 2t a ako ti je ekonomichnost na 1. mestu onda uzmi 4t ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Octobar 7, 2007 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Ne da ne bi pomogao nego je to 4t mashina i nema potrebe za tako nechim,ako hocesh brzinu kupish 2t a ako ti je ekonomichnost na 1. mestu onda uzmi 4t ... yap...i ja kazem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Sid 2 Napisano Januar 20, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sid Srbija Motocikl: Honda CBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kako je kaka osoba ... meni netreba brze od 120 motor posto tekpolazem za A1, ali meni motor treba da svakodnevno puca i da malte ne svaki drugi dan da zapalim gumu a za to je cbr 125 odlicna kao i Sprint pulser... a kome treba brzina nsr 125 i rs 125 zakon... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano Januar 23, 2013 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To kad ste rekli da ide 110, da li ste mislili sa blokadom ili bez blokade. Kolko bi isao brze kad bi mu stavio KN filter. Na YouTube sam ja video klip kako ga jedan dize na zadnjak!!!! kazite mi Max Brzinu, bez blokade, a da mu stavim i KN filter!!! pa bar 300 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan da ali kad ga bacis iz aviona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kako je kaka osoba ... meni netreba brze od 120 motor posto tekpolazem za A1, ali meni motor treba da svakodnevno puca i da malte ne svaki drugi dan da zapalim gumu a za to je cbr 125 odlicna kao i Sprint pulser... a kome treba brzina nsr 125 i rs 125 zakon... Ti mora da se salis sa nama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Januar 24, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kako je kaka osoba ... meni netreba brze od 120 motor posto tekpolazem za A1, ali meni motor treba da svakodnevno puca i da malte ne svaki drugi dan da zapalim gumu a za to je cbr 125 odlicna kao i Sprint pulser... a kome treba brzina nsr 125 i rs 125 zakon... Ti mora da se salis sa nama! Ja se iskreno nadam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kako je kaka osoba ... meni netreba brze od 120 motor posto tekpolazem za A1, ali meni motor treba da svakodnevno puca i da malte ne svaki drugi dan da zapalim gumu a za to je cbr 125 odlicna kao i Sprint pulser... a kome treba brzina nsr 125 i rs 125 zakon... Ti mora da se salis sa nama! Jednom recju KRALJ! Makar je iskren, ako nista drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je jedino dobro u njegovom postu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Sid 2 Napisano Januar 27, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sid Srbija Motocikl: Honda CBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan To mozete pricati samo oni koji niste imali pulsera, a onaj ko ga je imao on zna sta je izdrzljios jedina mana mu je sto nemoze preko 110... ja sam ga imao nezna ni n kolko je puta ispuca a zapali sam 6 guma onih za put i jednu onu polu hramponku za endurace... a ispod crvenog nikad nije isao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Januar 28, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan Mana pulsera sto ne moze preko 110? - Ja bi reko da mu mana zavrsna obrada... Kao i svaka druga obrada... Merilo nisu gume kolko je iscepao, nego kolko je kilometara presao, bez obzira dal su one za put ili Hramponke za endurace... A to sto nikad nije iso ispod crveno, pa mogo si mu nastelujes ler gas covece... Sve u svemu, krasno me nasmeja U CRVENO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Sid 2 Napisano Januar 28, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sid Srbija Motocikl: Honda CBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mana pulsera sto ne moze preko 110? - Ja bi reko da mu mana zavrsna obrada... Kao i svaka druga obrada... Merilo nisu gume kolko je iscepao, nego kolko je kilometara presao, bez obzira dal su one za put ili Hramponke za endurace... A to sto nikad nije iso ispod crveno, pa mogo si mu nastelujes ler gas covece... Sve u svemu, krasno me nasmeja U CRVENO! Prijatelju jel si imao nekad pulsera???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan Mana pulsera sto ne moze preko 110? - Ja bi reko da mu mana zavrsna obrada... Kao i svaka druga obrada... Merilo nisu gume kolko je iscepao, nego kolko je kilometara presao, bez obzira dal su one za put ili Hramponke za endurace... A to sto nikad nije iso ispod crveno, pa mogo si mu nastelujes ler gas covece... Sve u svemu, krasno me nasmeja U CRVENO! Prijatelju jel si imao nekad pulsera???? Ne ali imam prijatelje koji ga imaju... Hoces da kazes da je kvalitetan motor? Za soma evra da dobijes kvalitet? Izvini, mozda je kvalitetan koliko njegova cena, ali za te pare, imas polovnjaka kud i kamo kvalitetnijeg, koji i ako je mator, sigurno ima da predje vise nego Pulser... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaze koliko trosi CBR125 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...