Zema 214 Napisano Februar 11, 2012 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Napokon dodjosmo i do najinteresantnije teme, zene. Moja prica verovatno nece biti ista sa pricom nasih ljudi koji su ozenili Tajkinje i to mnogo bolje znaju od mene. Prricu mozemo da podelimo u tri dele. Prvi deo se odnosi na obicne Tajlandjanke koje su zaposlene i koje se ne bave prostitucijom ali imaju neverovatnu zelju da nadju nekog Evropljanina , udaju se za njega i predju da zive na obecani kontinent, neznajuci da trenutno kriza tako strasno drma Evropu da bi mi nejradije isli tamo kao gasterbajteri da uzmemo neku kintu. Sva sreca sto im obrazovanje nije jaca strana tako da smo za njih jos uvek put u visoko drustvo. Znaci varijanta jedan je da smuvas Tajkinju sto i nije neki problem, par puta udjes u prodavnicu gde radi razmenis par toplih reci i malo po malo pozoves na picence i tu je kraj. Takve ribe smo mi imali i mogu da kazem sve najlepse o njima. Uzasno su ljubomorne sto sam i osetio na svojoj kozi kad sam preko Skaypa razgovarao sa jednom prijateljicom iz Srbije, ova moja je plakala celu noc mada nije smela nista da mi kaze. Sex sa Tajkinjama je za pamcenje i to je verovatno najaci utisak sa Tajlanda. Sta to one imaju u sebi, jebem li ga, ni sad mi nije jasno. Sva teorija o Kamagrama i Cijalisima pada u vodu pored tih devojaka, covek postaje prepotentan. Pored njih se osecas kao BOG a to nije mala stvar za nas Srbe. Drugi deo se odnosi na uslovno receno kurve , mada mi je to suvise jak izraz za te devojke. Ja njih nisam tako dozivljavao a ni ne lice na nase prostitutke ni po izgledu a ni po ponasanju. Na moju srecu imao sam posla i sa tim devojkama, cisto da me drustvo ne bi zajebavalo kad se vratim kuci. Te devojke su zaposlene po barovima a tamo ih ima na hiljade, i u svakom baru imas od 5 do 10 devojaka koje rade kao konobarice ili za sankom i tu su sve dok im potencijalni interesent ne pridje i pocne pricu. Okrene se tu par tura, odigra partija bilijara i ugovori odlazak ili kod mene ili ako nemam uslove kod njih. Cena je 25 eura za devojku i 10 eura za gazdu lokala i mozes da je drzis celu noc ili ceo dan u zavisnosti kad je rentiras. Najbolje prolaze oni koji pokupe prvog dana najbolu ribu i zadrze je do kraja letovanja. To te kosta preko 150 eura za deset dana sa obavezom da se kompletno brines o njoj sve vreme dok je stobom. Takve ribe se i najvise trude sto u sexsu sto u celodnevnom ugadjanju muskarcu sa kojim je. Ovo jednokratno rentiranje sto je bio slucaj kod mene i nije neki dozivljaj. Ribe jes da su fenomenalne, mislim na te koje sam izabrao ali su rutinski odradjivale posao sto me je nerviralo. Nisam imao uslova da je zadrzim na duze , verovatno bi bilo mnogo bolje. Treci deo price se odnosi na Evropljanke a i ostele koje dodju na letovanje a nisu sa Tajlanda. Tu sam stvarno video mnogo dobrih riba ali dzaba njih niko nece i one ko po pravilu ostaju same. Sto bi se mnogo trudio oko nje kad ti Tajkinja pada sa neba. Evo i par fotki druge i trece vrste devojaka. A sad ove postene. Nadam se da ste zadovoljni sa izborom slika , i ostaje mi jos jedno poglavlje ovog mog skromnog putopisa, koje ce biti vise za relaksaciju od ovih teskih tema. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 150 Napisano Februar 11, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sad si mi stvarno zadao muku! Spremam se na odmor u Tajland sa ženom, ali posle pročitanog radije bi išao sam! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 11, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jedino da pazis na one tajlajndjanje,,sto su postali tajladndkinje,kazu tamo ih ima kolko oces.. lepo decko,,kolko vidim i ja bi iso na par meseci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 11, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic je verovatno mislio na ovako nesto 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 11, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Sad si mi stvarno zadao muku! Spremam se na odmor u Tajland sa ženom, ali posle pročitanog radije bi išao sam! sa ženom u Tajland = sa golubovima u Veneciju Samo nemoj motorom Jovane, bolje pogledaj diparčers: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Februar 11, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zemo, svaka ti cast na opsirnom opisu i fotografijama, posebno o devojkama, kolege koji su pre tebe sto su pisali o Tajlandu su uglavnom slikali motore i more, ti si dva koraka ispred Bokilic je verovatno mislio na ovako nesto Kako li izvede da ima ovakav struk ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan E sad stvarno idem da se obesim..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 12, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako li izvede da ima ovakav struk ??? Da jedem svaki dan samo pirinac i ribu i ja bih imao takav struk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 12, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako li izvede da ima ovakav struk ??? Da jedem svaki dan samo pirinac i ribu i ja bih imao takav struk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 13, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kako li izvede da ima ovakav struk ??? Da jedem svaki dan samo pirinac i ribu i ja bih imao takav struk... Evo ja ti verujem, samo nemoj da pokusavas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Februar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre imas li ti duse?! Po ovom kijametu i depresiji ti kacis morske slike i to jos sa zenama, i to kakvim zenama... Nisam video go batak od kad pada ovo sranje a ti mi tu mases kosookom piletinom...Pizdim.... :'( Ali nastavi dalje,mnogo je dobro i zanimljivo.. Dao sam ti sve plusice Nas par ortaka vec dugo pominjemo taj Tajland a nikako da dodjemo do nekih konkretnih informacija i viska para naravno... Ako te ne mrzi uradi kalkulaciju koliko bi otprilike kostalo sledece : -Karta do tamo i nazad -Smestaj od mesec danan do dva - Hrana na dnevnom nivou (gore navedeno treba da bude najjeftinija varijanta) Cene: -Pica u klubovima,kaficima -Rentiranje skutera -Sve ostalo sto ti padne na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Februar 13, 2012 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da sam bar koliko toliko uspeo da vam prenesem utiske ako je to uopste i moguce i da sa ovim poglavljem zavrsim putopis. Imam jos puno slika u PC ali mislim da bi sve preko ovog bilo gusenje pa sam poslednje poglavlje ostavio za uzivanje u slikama. Na najuznijoj tacki Phuketa postoji mesto na koje turisti dolaze predvece da bi uzivali u zalasku sunca koje je stvarno za romanticare, u koje bajkeri ne spadaju, raj za oci. Sledeci set fotografija sam uslikao na vise razlicitih lokacija a neke su i sa tog vidikovca koje cete i sami prepoznati. Do nekog sledeceg putesestvija pozdrav od Zeme. CAO, NEMA VISE. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 13, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast kad ti more stoji horizontalno na svakoj slici! Meni uvek curi na jednu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa zemlja i prelepe devojke, nema šta! Ko zna, možda me i put navede tamo, sigurno bih voleo posetiti ovu zemlju i predele oko nje, a devojke,hmm, videćemo... Hvala ti što si podelio sa nama doživljaje i fotografije, k´o da sam bio sa vama tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sto li sam ovo moro dvaput da pregledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Februar 15, 2012 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prava reportaza u pravo doba godine dok smo ovde zavejani....moj drug Hi man nam je priustio jedan drugi svet sve za cenu jednog zimovanja kod Koleta secerka na njegovom privatnom Kopu....stvarno treba da se zamislimo i zapitamo kako treba potrositi novac i koje zadovoljstvo dobijamo za isti....uvek glasam za destinaciju Tajland i nesto sto je nama ovde nezamislivo...jos za vreme zime.... o moru i curama ne bih komentarisao....slike govore vise nego dovoljno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 19, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ako te ne mrzi uradi kalkulaciju koliko bi otprilike kostalo sledece : -Karta do tamo i nazad -Smestaj od mesec danan do dva - Hrana na dnevnom nivou (gore navedeno treba da bude najjeftinija varijanta) Cene: -Pica u klubovima,kaficima -Rentiranje skutera -Sve ostalo sto ti padne na pamet Aj da ti ja pokusam odgovoriti 1. Karta od 600 eura pa na vise, dese se neke promocije ali tih 600 je pristojna cena 2. Zavisi gde bi letovao na Tajlandu? U Pataji soba studio 40m2 od 250 eura pa na vise. Za ostrva poput Phuketa i Samuija racunaj vise jer je mala ponuda apartmana. 3. Ako jedes tajsko mozes proci vrlo jeftino, recimo za 5 eura dnevno puna tri obroka( meso u kombinaciji sa nudlama ili pirincem). Kebab 1,5 eura, Piza parce isto toliko a u restoranima od 5 eura 4. Pica u barovima povoljna, recimo 1-1,5 eura pivo , 1 euro i nize koka kola. Klubovi su vec druga prica. Pivo od 3 eura pa do 6-7. kokteli 6 eura. Nemoj se zajebati pa naruciti vodu posto je i ona u cenovnom rangu sa kokakolom. 5. Ako uzimas skuter na mesec dana mozes proci prilicno jeftino, na primer 2 eura dnevno. Nemas nikakvo osiguranje i sve stete i kradje placas sam. Velikih motora ima raznih, najvise R-ova i njihov najam je recimo oko 15 eura dnevno...sve mnogo zavisi na koji period uzimas. 6. Cenu devojaka ti je Aleksandra objasnio...kako ovo cudno zvuci. Ako te nesto jos zanima ti pitaj 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Februar 19, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan znaci otprilike 2k eura za mesec dana... jojjj taj Tajland Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 19, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bravo odličan putopis, svaka čast baš ti je bilo lepo. A pozdrav i za sve ostale švalere što bi sami da idu, ja bi moju devojku vodio da vidi kako tajlandjanke znaju da cene trud muškarca pa joj posle ne bi palo na pamet da me cima za glupost, zamislite šta bi tek žene radile , pa donosile bi one vama cveće i bombonjere za 8 mart i dan zaguljenih (zaljubljenih). A poveo bih je i da vidi Tajland prosto jedno jako lepo mesto gde prosto možeš da uživaš. Pozzz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Februar 20, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Covjece na ovoj prvoj slici,pomislih da je ovo Jack Nicholson ... Covjek se registrovao na kvarno... Slicnost je nevjerovatna :)http://www.google.ba/imgres?q=Jack+Nicholson&hl=bs&sa=G&gbv=2&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=-tuYuh5BANR99M:&imgrefurl=http://www.fanpop.com/spots/jack-nicholson/images/20162027/title/jack-nicholson&docid=z1DPzosafJv2HM&imgurl=http://images4.fanpop.com/image/photos/20100000/Jack-Nicholson-jack-nicholson-20162027-1988-1751.jpg&w=1988&h=1751&ei=ZupBT5jHG8Pwsgai0KWYBg&zoom=1&iact=hc&vpx=337&vpy=4&dur=316&hovh=211&hovw=239&tx=119&ty=79&sig=104224863806537685133&page=3&tbnh=138&tbnw=154&start=43&ndsp=24&ved=0CPwBEK0DMC0&biw=1016&bih=620 Zivite punim plucima...i sto je najbitnije "zdrav zivot"...obzirom koliko voca jedete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Februar 20, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Covjece na ovoj prvoj slici,pomislih da je ovo Jack Nicholson ... Covjek se registrovao na kvarno... Slicnost je nevjerovatna :)http://www.google.ba/imgres?q=Jack+Nicholson&hl=bs&sa=G&gbv=2&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=-tuYuh5BANR99M:&imgrefurl=http://www.fanpop.com/spots/jack-nicholson/images/20162027/title/jack-nicholson&docid=z1DPzosafJv2HM&imgurl=http://images4.fanpop.com/image/photos/20100000/Jack-Nicholson-jack-nicholson-20162027-1988-1751.jpg&w=1988&h=1751&ei=ZupBT5jHG8Pwsgai0KWYBg&zoom=1&iact=hc&vpx=337&vpy=4&dur=316&hovh=211&hovw=239&tx=119&ty=79&sig=104224863806537685133&page=3&tbnh=138&tbnw=154&start=43&ndsp=24&ved=0CPwBEK0DMC0&biw=1016&bih=620 Zivite punim plucima...i sto je najbitnije "zdrav zivot"...obzirom koliko voca jedete To su pomislile i one nesrećne Tajlanđanke pa su se "satrle od posla" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ako te ne mrzi uradi kalkulaciju koliko bi otprilike kostalo sledece : -Karta do tamo i nazad -Smestaj od mesec danan do dva - Hrana na dnevnom nivou (gore navedeno treba da bude najjeftinija varijanta) Cene: -Pica u klubovima,kaficima -Rentiranje skutera -Sve ostalo sto ti padne na pamet Aj da ti ja pokusam odgovoriti 1. Karta od 600 eura pa na vise, dese se neke promocije ali tih 600 je pristojna cena 2. Zavisi gde bi letovao na Tajlandu? U Pataji soba studio 40m2 od 250 eura pa na vise. Za ostrva poput Phuketa i Samuija racunaj vise jer je mala ponuda apartmana. 3. Ako jedes tajsko mozes proci vrlo jeftino, recimo za 5 eura dnevno puna tri obroka( meso u kombinaciji sa nudlama ili pirincem). Kebab 1,5 eura, Piza parce isto toliko a u restoranima od 5 eura 4. Pica u barovima povoljna, recimo 1-1,5 eura pivo , 1 euro i nize koka kola. Klubovi su vec druga prica. Pivo od 3 eura pa do 6-7. kokteli 6 eura. Nemoj se zajebati pa naruciti vodu posto je i ona u cenovnom rangu sa kokakolom. 5. Ako uzimas skuter na mesec dana mozes proci prilicno jeftino, na primer 2 eura dnevno. Nemas nikakvo osiguranje i sve stete i kradje placas sam. Velikih motora ima raznih, najvise R-ova i njihov najam je recimo oko 15 eura dnevno...sve mnogo zavisi na koji period uzimas. 6. Cenu devojaka ti je Aleksandra objasnio...kako ovo cudno zvuci. Ako te nesto jos zanima ti pitaj A ako nisi turist vec tamo zivis? Iznajmljivanje stana - kuce? Komunalije? Struja? Kucna pomocnica? Kuharica? Posao za evropljane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 21, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ako nisi turista cene su iste Jedino mozes na devojkama da ustedis to jest vatas na iskustvo. Oni kada god vide stranca vole da lupe cenu za bilo sta tako da je pozeljno znati koliko sta kosta i poneku rec tajskog. Ovde se mahom izdaju sobe to jest oni zovu studio koji je otprilike do 40m2. Mi bi to zvali garsonjera posto ima prakticno sve, ukljucujici kuhinju i kupatilo. Nizi rang tih soba moze se naci za 80 eura mesecno i to uglavnom koriste radnici sa tim da dele vise njih sobu. Ovi smestaji su gotovo uvek krcati i vape za jos. Malo visi rang, bolja zgrada, uredjenije, blize gradu, plazi pocinje od recimo 150 eura. To su uglavno sredjeni apartmani komplet sa namestajem. Stranci koji su ovde na duze ili stalno su uglavnom korisnici istih. I onda recimo od 250 eura pa do xxxx mesecno mogu se rentirati luksuzniji apartmani. Sada sve to nije da kazemo preskupo ali fora u tim zgradama je sledeca. Vlasnici istih ti struju naplacuju od 18 euro centi po kw pa na vise a cena da kazem distribucije je 11 euro centi za kw. Tako isto i za vodu. To im stvara zaista dobar profit i tu ne mozes nista. Dobijes pocetkom meseca ceduljicu sa obracunom i placas direktno njima, postede te cimanja mada se ovde struja i voda placaju u svakoj 7/11 radnji za 20 sekundi. Sto se kuca tice one se mogu naci vec od 200 eura pa do par hiljada. Sto je duzi ugovor to je bolja cena. Za dobru ponudu moras napraviti ugovor od najmanje godinu dana. Daje se deposit od 3 kirije plus kirija za prvi mesec tako da to ispadne fina cifra na pocetku zakupa. Kucna pomocnica ili kuvarica je obicno 2in1 ili ako jos dobro izgleda 3in1 . Rade dnevno 12 sati sa obicno dva dana odmora u mesecu. Plata uobicajna za to je 150 eura,. To podrazumeva klopu za nju i jos ako je pridoslica sa strane smestaj. Problem Pataje gde sam ja je naci normalnog radnika. Mladjim i lepsim zenama je uvek lakse biti sa strancem par dana nego rintati citav mesec. S'toga ono 3in1 je gotovo nemoguce! Stranci i posao? Tesko pitanje. Ko ima love da ulozi moze se napraviti kombinacija. Ima dosta vlasnika restorana, raznoraznih agencija, skola itd... Bogati tajci ce uvek radije raditi biznis sa strancem jer nekako u njih vise veruju. Moze im se naravno prodati i znanje samo treba znati naci takvu ponudu, ja ga nemam pa nisam ni trazio. Mada je ovde zavrsen fakultet u rangu sa nasom osnovnom skolom. Polupismeni Englezi dolaze ovde i predaju engleski jezik po tajskim skolama. Mogao bi ja ovako do sutra ali necu. Ostavicu nesto i za kasnije! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Februar 21, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...samo nastavi imamo vremena Kako i koliko gorivo,registracija...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...