koba 2 Napisano Februar 9, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: honda Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav narode evo kao sto rekoh u prethodnoj temi koju sam postavio kupujem motor,i sad sam nasao motorce od 125cm... e sad moje pitanje za vas,koliko je prevod?ako neko zna...prevodio sam auto nikad bajk,ako neko ima podatak hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 9, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan porez na prenos je 2.5% na katalosku vrednost motora, ili na vrednost navedenu u kupoprodajnom ugovoru, uvek se gleda ona vrednost koja je veca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 9, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti kalkulator kataloske vrednosti pa ukucaj http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=amss_procena_motoc〈=sr# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 13, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ma zar nije 4%? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...