bobang 23 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam u nekoj kompenzaciji a ne treba mi.... to je leva polovina agregata (dakle bez brojeva motora) od Honde VT750C 1998 godiste, nova je, sa prednjim pogonskim zupcanikom, i sa kompletom zupcanika koji ulaze u menjac. cenu ne znam koju da stavim, ako neko zna koliko bi vredelo nek napise da znam koliko da trazim informacije ovde ili na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan inace blok nikom nece trebati jer se nesme uparivati od drugog,znaci samo se ti zupcanici mogu prodati i lancanik,a cenaaaa pa od oko 100 do 150 za te zupcanike mada to retko crkava... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 479 Napisano Februar 15, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan to je cini mi se isti agregat kao kod Afrike ili Transalpa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 15, 2012 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Moze 100e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Februar 16, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupiću ja za 50 da imam da pecem roštilj, to je bolje od talandare, vidi ove rupe za kobaju, može taman lapo da bude reš, a lapo kuvana, a zupčanike dajem nekom pa nek iskoristi da napravi sat ili štogod. Lepa stvarčica, šteta što je neupotrebljiva . Inače lajk za Tibijev koment, veeeeliki lajk... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...