Sinclair 410 Napisano Februar 16, 2012 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan A vidim ja da je GS nešto manje crvene boje... Svaka čast! Uživaj! I mi sa tobom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 16, 2012 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Da pohvalim i ja putopis i da dam malecku ispravku. Bronzana statua u parku Ribarske banje je kralj Pera I, a ne vojvoda Mišić. Inače, samo napred sa putopisima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano Februar 16, 2012 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan E nema sta,radis kao crnac,ali zivis kao Marokanac,e to je najnovija poslovica! Bajk je extra,a tebi svaka cast sto i od malog putešestvija napraviš extra priču! Dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Da pohvalim i ja putopis i da dam malecku ispravku. Bronzana statua u parku Ribarske banje je kralj Pera I, a ne vojvoda Mišić. Inače, samo napred sa putopisima. Hvala na ispravci.......ja onako, kako me podseca na Vojvodu Misica, ja sam ga tako i doziveo, nisam video da negde pise ko je ko.......u svakom slucaju hvala na ispravci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 18, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan majstore, još jedan krasan putopis sa predivnom prirodom. ljepa je i Afrika ali ovo je ljepše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 18, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Prvo čestitke i od mene na kupovini-razmeni motora i na ovom lepom putopisu,hvala što si sa nama ovo podelio. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano Februar 18, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim ovde mesta kritici...mada jedino sto sam ogladneo od ovog putopisa... ...odo ja da klopam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Februar 18, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odlican mix Nego, sta se desilo sa Africom Twin,ostala u Africi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 18, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican mix Nego, sta se desilo sa Africom Twin,ostala u Africi ? Zavalio je Afrikancima Jos ako ovdasnji cuju po kojoj ceni svi ce da pozure za Afriku da prodaju svoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Februar 18, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Odlican mix Nego, sta se desilo sa Africom Twin,ostala u Africi ? Kao sto rece "Sheitan" zavalio sam je za 6 hiljada u Africi........takav je standard tamo.......Znaci ostala je privremeno u Gabonu pa ide za Benin, bar mi je tako rekao kupac....... :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Februar 19, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlično čekam nastavak a dotle idem nešto da pojedem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlično čekam nastavak a dotle idem nešto da pojedem . Drago mi je da ti se svidja.............i prijatno ti bilo dok nesto pojedes.........ali ovaj putopis nema nastavak videces na str. 2 da je to .......to... Do sledece :moto3: puno prijateljskih pozdrava svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Februar 19, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Mix je odlican, a novi motor je jos bolji! Cim se osusi asfalt ocekujem nove putopise! pa da uzivamo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican mix Nego, sta se desilo sa Africom Twin,ostala u Africi ? Zavalio je Afrikancima Jos ako ovdasnji cuju po kojoj ceni svi ce da pozure za Afriku da prodaju svoje Odlican mix Nego, sta se desilo sa Africom Twin,ostala u Africi ? Kao sto rece "Sheitan" zavalio sam je za 6 hiljada u Africi........takav je standard tamo.......Znaci ostala je privremeno u Gabonu pa ide za Benin, bar mi je tako rekao kupac....... :zdravo: Kupujem "Afrike" na veliko. Sifra: "Kupac mi u Africi!" :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelnk 1 Napisano April 10, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Knezevac Motocikl: Bmw F650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast...motor je extra i jos dosta ovakvih putopisa u vasem stilu da provozate na ovom lepotanu...svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 14, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Kizo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Konacno i ti da se javis!!! Super je! Samo malo koriguj datume. Zbunio si me sa aprilskim datumima 2012. godine. Eh da, dobro dosao kuci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronin 82 Napisano Maj 4, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Kawasaki ZX6R 636 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Odlican motor. A kakve su cene u Africi mislim da cu ici dole da prodam mog Ninju, ili oni mozda u Africi kupuju samo Afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast iskren komentar [za krstenicu] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...