Ninja66 2792 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan V2 1197 cm i 130 KS. Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan V2 1197 cm i 130 KS. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6599 Napisano Februar 6, 2012 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam Dorsoduro 1200...zlo i naopako.Nemam mnogo iskustva sa uspravnom,enduro pozicijom voznje pa mi je trebalo vremena da se usaglasim sa upravljacem...a snage koliko hoces. Pretpstavljam da je agregat isti,sto znaci i mogucnost da se izabere i mapa sa malo manje snage,uglavnom toliko snage iz V agregata nije sala. Svi su vec napravili svoje vidjenje putnog motora sa motorom 1200,pa se eto i oni pridruzili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12547 Napisano Februar 6, 2012 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, ovo je bas bas zverkasto i svidja mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Baš se zakuvava u Klasi maxi endura.BMW će od sada imati sigurne samo svoje veoma verne kupce ,a ne sve avanturiste,kao do sada.Mislim da ovaj motor neće uzeti BMW-u toliko kupaca kao Japanci ali ko to zna.Ja inače volim ovakve motore ali Aprilija mi baš izgleda moćno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan lepotan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...