LUC1FER 4 Napisano Septembar 30, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Planiram u toku sledece nedelje kupovinu nove masine pa me interesuje: Ukoliko kupim motor recimo u Kruševcu na IME, da li mogu dobiti neki papir, potvrdu ili sta vec kako bih stigao do BG-a gde ću da ga registrujem..mislim nije mi problem da vozim i bez ičega ali čisto me interesuje zbog čika plavih.. hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Septembar 30, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dali je motor nov ili polova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Septembar 30, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Polovan...iz uvoza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Septembar 30, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi saobracajnu policiju pitaj tu ces dobiti sve informacije,nesto je menjano oko zakona,mada bez ikakvih tablica neces moci da ga vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Po pravilu bi trebalo probne tablice (to je onaj papir sa oznakom grad i cetvorocifreni broj) ali preko toga se prelazi, ovdje se ne sjecaju kada su zadnji put izdali taj papir, uglavnom je ono: ,,sada sam kupio pa do kuce...'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Mora prvo tehnički pregled pa probne tablice. U svakom slučaju, tehnički ti važi iz bilo kog grada u Srbiji. Čak možeš da prođeš jeftinije u nekoj palanci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti moje iskustvo u vezi auta,isto kupovina"na ime",kupio auto 200km od kuce,uplatio kaparu,uzeo papire od auta,registrovao ga i isti dan uzeo tablice (obicno u SUP-u imaju gomilu tablica na lageru,zavisi kakve srece budes) i onda bus do lokacije auta,isplata ostatka love i montiranje tablica,nakon cega je sledilo uzivanje u voznji novokupljenog auta nazad do kuce!! Jedan dan pokupis papire od vozila,drugi dan registrujes,uz malo srece uzmes i tablice i odes po motor,znam da je smor i gubis dva dana ali je mnoooogo manji rizik po tebe ako te upecaju a i manje ces potrositi na bus (ili auto) nego sto bi platio kaznu za voznju neregistrovanog vozila (moja verenica je pre mesec dana registrovala svoj auto ali joj nisu udarili pecat u saobracajnu,pandur smatrao da je vozilo neregistrovano iako je na polisi osiguranja pisalo kad je obnovljena,ona nije trazila suocavanje i sad joj stiglo da plati kaznu od PET HILJADA DINARA)!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Mora prvo tehnički pregled pa probne tablice. U svakom slučaju, tehnički ti važi iz bilo kog grada u Srbiji. Čak možeš da prođeš jeftinije u nekoj palanci. Ako ovo vazi to mi najvise odgovara onda... Znaci odradim tehnicki u Krusevcu uzmem probne i pravac BG..pa onda registracija and stuff? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 2, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Mora prvo tehnički pregled pa probne tablice. U svakom slučaju, tehnički ti važi iz bilo kog grada u Srbiji. Čak možeš da prođeš jeftinije u nekoj palanci. Ako ovo vazi to mi najvise odgovara onda... Znaci odradim tehnicki u Krusevcu uzmem probne i pravac BG..pa onda registracija and stuff? Upravo tako. Da bi dobio probne table, mora da imaš važeću kategoriju vozila kojim bi upravljao (u ovom slučaju "A"). Zatim, na zahtevu za PT, pišeš koliko dana ti table trebaju, svrhu uzimanja tabli, kao i rutu kojom ćeš se kretati. Samim činom uzimanja PT, uključeno je i osiguranje za to vreme (dan, 2, 3...), u slučaju "ne daj Bože". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 2, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ja sam iz Krusevca , ako mogu nesto da pomognem tu sam - 063/689 -375 - Mitri ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Octobar 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan probne table samo i kraj, nemojte plasiti coveka o kaznama, ja se bavim uvozom i znam sto posto kako ide. U Sapcu su table 2000 dinara sa polisom i tehnickim na 3 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Posto se ovo ocigledno odnosi na mene gordane,samo cu te podsetiti da ponovo polaaaaako procitas moj post,i videces tada,valjda,da sam mu savetovao da ne pokusava te fore"na rizik pa valjda me nece zaustaviti"jer tako moze da popije veliku kaznu (cak mislim da je moja gospodja dobila minimalnu) i da je bolje da odradi nesto drugo! A predlozio sam registrovanje iz dva razloga (koji mi trenutno ovako pospanom padaju na pamet): 1.Moze da proveri vozilo koje registruje,moze se desiti da je kradeno negde preko ili ovde a to oni saznaju za 5 minuta tako da moze da sazna na vreme da je vozilo nelegalno pre nego sto pukne svu lovu za njega i"moguci"uvaljivac baci pre-paid karticu broja koji je cesto jedina veza izmedju kupca i prodavca! 2.Tako izbegava cimanje sa probnim tablicama,oko kojih ima da pukne 30-ak eura i jos ako ide da gleda motor posle posla recimo (jer on ili prodavac ne mogu da se nadju bas rano ujutru) opet mora da izgubi par dana,pa onda na taj trosak da doda i trosak pravih tablica i registracije,a bolje da tih 30-ak eura upotrebi da odradi manji servis na motoru,zar ne!? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...