rusic 261 Napisano Februar 7, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan komatovicu, neka ti je srecno, i tebi i cvaji mi smo tu da navijamo, popravljamo i nosimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 7, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan kakva je bre ono zhvaka?! puche choveku dekl, curi ulje.. a on lepi nekom zhvakom :DDD i sipaju vodu u hladnjak svako malo?! a joj koja kretenska trka :DDD svaka chast uchesnicima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 13, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan JA sam tamo, pa makar cuskije padale....e sad ja idem nonenduro bajkom (za sad )... Otpao je Hell GAte, mozda josh neku overim.. Prosle godine sam se ložio od januara i ispale me neki ortaci i kao mrzelo me sam da idem , ove idem il me nema.. Ako neko planira za trku u kamping tu sam, ali ja bih radije neku sobu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Februar 13, 2012 Enduraš, 6396 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako si siguran da ides bolje rezervisi sobu sto pre, posto kako vidim cene skacu. Ja sam rezervisao pre nedelju dana trokrevetnu sobu za 245e za 5 dana sa doruckom. Sada u istom hotelu, za isti termin dvokrevetna soba kosta 250e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 13, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti za info, provericu kasnije, uostalom ako omashim za smeshtaj nosim shator .Planiram da napravim krug to Trasfarashana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini čiko, a jel mogu ja tuda da poteram? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Maj 15, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Priblizava se!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Jun 7, 2012 Enduraš, 6396 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jos par dana i eto nas tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 10, 2012 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko raspored po danima sta se kad desva posto nemogu da stignem za prvi dan . isao bih u petak subotu nedelje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Jun 10, 2012 Enduraš, 6396 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.redbullromaniacs.com/2012-edition/race-schedule-2012/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Jun 11, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko raspored po danima sta se kad desva posto nemogu da stignem za prvi dan . isao bih u petak subotu nedelje . Jos uvek ne znam mogu li uopste krenuti! Ako krenem u najboljem slucaju mogu stici u petak ! Interesuje me da li se trka moze pratiti na nekim mestima ili je jedina opcija da se docekuju na cilju u tom nekom mestu! Jel neko taj plan vec pripremio? Srecano onima koji krecu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 12, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc smo ispratili Kepu, AcuPN-a i Rusica, koji su otisli da navijaju za nash tim http://www.youtube.com/watch?v=_P5XySulTbE Koliko vidim, bice opet LIVE prenos preko zvanicnog sajta http://www.redbullromaniacs.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 12, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno timu i podršci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 13, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Takmicari, SRECNO!!!! Turisti, uzivajte i za nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 13, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan live http://live.redbull.tv/events/78/red-bull-romaniacs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 13, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 13, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan To večelas u 7 počinje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 13, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan 17.30h - 19.15h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 13, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Tuned in Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Jun 14, 2012 Andragog, 5023 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nešto ne radi ovaj sajt Redbuull TV Erzbeg smo gledali a sada nešto neće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 14, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan radio je juce, danas nisam bio tu pa ne znam. Nego zna li neko sta se desilo sa komom, kolko vidim nije vozio ni prvi ni drugi dan??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 15, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan DAY 1 EXPERT SINGLE Rank No. NameNat. Team TotalTimeDay 24 106 Bozo Ristic SRB 09:08:05 25 119 Vladan Komatovic SRB 09:14:00 HOBBY SINGLE 20 319 Rajko Ljumovic SRB 04:26:48 34 390 Goran Prolusic SRB 04:52:01 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Jun 15, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ajmo nashiiii... :ktm: :jee: :jee2: :jee3: :jee4: :goodluck: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 17, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan http://www.redbullromaniacs.com/fileadmin/tlg/RBR2012/pdf/results/day3_overall/TOTALDAY1to3Expert%20Single.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...