bodymorph 181 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan U ove dokone zimske dane covek o svacemu razmislja pa tako i ja. Posto sam zavrsio sve pripreme motora za predstojecu sezonu ovo preostalo vreme koristim za malo razmisljanja iz kog mozda proistekne i nesto prakticno upotrebljivo. Elem da ne duzim, da li se do sada neko igrao oko izvlacenja vise konja iz agregata XTZ 750 i kakva su iskustva sa tim. Stalno mi je u glavi da 5-10 konja nikako ne bi bilo lose da je agregat jaci. Voleo bih da cujem sta imate da kazete u vezi sa ovim i kakva su eventualna iskustva ako se neko bavio ovom problematikom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Nikakva ideja... nemoguce da nikom nije padala slicna ideja na pamet.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Februar 4, 2012 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da je Honda pa 'ajde Nema tu mnogo mudrosti, sve zavisi od toga koliko para bi da uložiš? Veće dizne i malo više vazduha bi povećale snagu..nešto, ali i potrošnju. Oštrije bregaste, poliranje kanala - usisnih i izduvnih...smanjivanje mase motorina...i opet teško ćeš do TDM-a što se tiče snage i eksplozivnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja vrlo dobro za tu teoriju, nego ja pitaam jel neko nesto konkretno radio, sta je uspeo da napravi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Februar 4, 2012 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan a što ne bi stavio agregat od tdm-a u teneru..to sam negde pročitao da može da se uradi..neke prerade, dorade i eto ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan To moze, sraf na sraf, provereno radili ljudi, naravno samo problem doci do raspolozivog agregata....i naravno pitanje para... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 4, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A i ukrali mu TDM-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 4, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan MOZE VRLO LAKO,,HILZNE GLAVA KLIPOVI... radilo se vec,nikakva nauka,10tak ks... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam napomenuo da sve teoretske price znam, lepo sam pitao jer neko radio, zanimaju me detalji i praksa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 5, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam napomenuo da sve teoretske price znam, lepo sam pitao jer neko radio, zanimaju me detalji i praksa.... Radio sam .... koji detalji te zanimaju ...da ne moram pisati knjigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Februar 5, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam napomenuo da sve teoretske price znam, lepo sam pitao jer neko radio, zanimaju me detalji i praksa.... Radio sam .... koji detalji te zanimaju ...da ne moram pisati knjigu Znam da je duga prica, ali ukratko... 1. sta si radio na karbosima i koliko racunas da si dobio na tome, i koliko je to diglo potrosnju 2.samo poliranje izduva i usisa, koliko bi to donelo 3.promena lancanika???? mislim na kraju price, kad se dobije koji konj..??? 4. Ukratko sta si sve radio (bregasta, ventili), koje si delove menjao i koliko je to donelo...(osim prethodno navedenog) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 5, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan 1- Dynojet kit stage 2 (stage 1 ne valja bacene pare)+k&n 4,5 KS (ne racunam nego izmerim tacno ) potosnja oko 1 litar manje i bolje povlaci sa manjih obrtaja 2-Ne radim "samo" poliranje nego se kanali oblikuju i prosiruju + kompresioni prostor se takodje oblikuje pogotovu oko siceva ventila. To je bilo 11 KS 3-Nisam menjao lancanike 4-Sve gore navedeno + obrada usisnih stucni + prereda lancanika bregastih zbog drugacijeg uzubljivanja Znaci: K%N + Dynojet 4,5 KS Komplet pod brojem 2+4 jos 11 KS sve zajedno je na ovom motoru bilo 15,5 KS ....motor je 1995 godiste,presao 41000 KM i na merenju je imao 66 KS fabricki sa vanserijskim topom a kad se sve zavrsilo 81,5 KS 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Februar 5, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno.. tako sto mi je trebalo.. za informaciju....ako bude sto trebalo bicu slobodan da se obratim za jos neku informaciju, mad mi je ovo trebalo, hvala jos jednom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 5, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pratim razvoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...