G.A. 0 Napisano Februar 6, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: M.K.Gedeon Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Aha,OK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan XT 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje ne razumem zasto vam je ovde XT ispred TT??? Cene su tu negde a TT pruza dosta vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Februar 6, 2012 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje ne razumem zasto vam je ovde XT ispred TT??? Cene su tu negde a TT pruza dosta vise + TT ima mnogo manje strujnih komponenti koje mogu da zabrljave ( cak je i jedna verzija TT-a radjena fabricki sa strujom od 6 volti - godista od 1986-1992 ) + TT ima i mnogo kvalitetnije uradjene mnoge bitne sklopove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno zato što je XT za nijansu univerzalniji motor. Svojim mekšim vešanjem, širim sedištem i većim kapacitetom rezervoara dozvoljava i veće kilometraže. U suštini 95% identični motori. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno zato što je XT za nijansu univerzalniji motor. Svojim mekšim vešanjem, širim sedištem i većim kapacitetom rezervoara dozvoljava i veće kilometraže. U suštini 95% identični motori. 95%??? Nemoj da vredjas TT ovakvom izjavom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 7, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan 70% minimum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno zato što je XT za nijansu univerzalniji motor. Svojim mekšim vešanjem, širim sedištem i većim kapacitetom rezervoara dozvoljava i veće kilometraže. U suštini 95% identični motori. 95%??? Nemoj da vredjas TT ovakvom izjavom Pomiri se s činjenicom da si vozio XTovog mlađeg brata (ili sina), a krv nije voda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3403 Napisano Februar 16, 2012 Drug član, 1367 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Kažu XL600 može da pređe 150,000km bez problema na agregatu. Starije Suzane DR takođe mogu dosta, osim ako im se ne razleti treća brzina i ode sve u tri lepe. Yamahe XT600 U suštini svi jednostavni sklopovi - vazdušno hladjenje, jedan cilindar, karburator i 350 kubika najmanje. Mada evo nešto malo drugačije: Ne znam šta mislite na primer o starijim Hondama CB, sa dva cilindra, nisam ih mnogo viđao kod nas? ...i od prilike koliko sam čitao po stranim forumima, kažu da ovo valja, što i sam gledam po oglasima ..a ako nekad dosadi, siguran sam da uz malo novca i malo više truda može da se prepravi u ovako nešto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na temu.. ovo je najizdržljiviji dvotočkaš http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Super_Cub Šteta što se više ne voze kod nas.. U ovoj klasi po izdrzljivosti je i penta..tomos 4 Tarabe, trafike i ostalo je već pominjano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3403 Napisano Februar 16, 2012 Drug član, 1367 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan A gde ta Honda može da se kupi kod nas? I ako je kupim gde da nadjem delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 17, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li može kod nas da se nađe, ja ih nisam viđao, ali delova sigurno ima, to je najmasovnije proizvedeno vozilo IKADA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3403 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 1367 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ajde recimo da na primer imam tu Hondu, nadji mi karburator, zadnju glavčinu i far? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Februar 17, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan DR BIG, izdržljivo magare kao Golf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 17, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ajde recimo da na primer imam tu Hondu, nadji mi karburator, zadnju glavčinu i far? Internet... Hteo sam reći da delova ne manjka, samim tim bi cene trebale da budu prihvatljive... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan DR BIG, izdržljivo magare kao Golf 2 Znači i nije nešto posebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 17, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan A gde ta Honda može da se kupi kod nas? I ako je kupim gde da nadjem delove? Kod nas tesko moze da se kupi ali zato prepuna ih je Grcka http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Super_Cub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3403 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 1367 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta mislite o ova dva motora: XT600 XTX125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 20, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A gde ta Honda može da se kupi kod nas? I ako je kupim gde da nadjem delove? Mislim da Orion iz Kragujevca sklapa kinesku verziju Honde Cub. Pa ako je upola izdrzljiva od originala - bice dobra ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3403 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 1367 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da radim točkove na tom kragujevačkom Orionu, teško sranje bio, ne znam sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 20, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi šleper polovnih cub-ova planuo oma.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam uzeo Hondu Dominator 650... Cuo sam da pucaju glave ali samo od jednog coveka...koji je verovatno imao lose iskustvo Kazu da glava puca zato sto se zavrce hladan... Inace ovaj moj je presao put do Sirije bez i jednog kvara... Tako da mislim da i Dominator zasluzuje barem neki post/komentar ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 23, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Glupost je zavrtati bilo koji motor dok je hladan... Desmo, o XT600 sve najbolje, verovatno uzimam jednu na proleće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3403 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1367 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi uzeo jednu al ne znam koliko je skuplja registracija od 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 24, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zanemarljivo.. Mnogo bolje je imati više kubika pod gasom.. nego koji dinar ušparan.. I veće kubikaže kada podeliš na 12 meseci ne ispadnu toliko mnogo.. koliko ti motor pruža zauzvrat.. E sad tu i ostali troškovi skaču.. ali to tako ide u ovom našem sportu.. svako zadovoljstvo se plaća..reče zec i skoči na ježa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...