jimiBMW 6 Napisano Februar 3, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Ratkovo Motocikl: BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovaj forum godinama i dosta pametih informacija sam pokupio, čak sam neke ideje i savete upotrebio na motoru uspešno! Hvala na tome! Sad kao član mogu i da pitam pa i da učestvujem u deljenju raznih saveta. Živim u Ratkovu u upravi sam budućeg moto kluba, jedan od glavnih organizatora moto Show-a u Ratkovu, vozim BMW r 25/2 oko sedam godina, nadam se da ću ove sezone preći na neku r 65 ili r 80. Još jednom Veeeliki pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao zemljace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Februar 3, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 3, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao u nas sator!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branejapanac 0 Napisano Februar 4, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: kovilj Motocikl: suzuki gsxr 1100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i ja sam nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...