stefanFanatic 35 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Ja sam stefan trenutno iz novog sada. Prvi motor koji sam vozio bila je honda vt500 87' koju sam na zalost nakon pola godine prosledio jer mislim da je to ipak bilo preozbiljno za prvi motor... ubrzo sam nasao jedan slupan skuter, pa jos jedan.... sredio ih i sada se sa njima vozikam i trazim jos po nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Stefane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Januar 30, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Stefane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Stefane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...