miras 1 Napisano Januar 29, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan dolazim iz malog gradića na rijeci Uni koji se zove Bosanska Otoka to je inace kod Bihaća ( BIH) inace vozim Suzukia V STROM-a a prije njega sam vozio sportake .trenutno spajam JAWU 350 TS sa prikolicom VELOREX pa sam teko u trazenju informacija naletio na vas .lijep pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano Januar 29, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 29, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojša 86 Napisano Januar 29, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Ugrinovci,Zemun Motocikl: jawa 250 model 559 i jawa 350 638 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene !Mi jawaroši se družimo na www.java klub srbije.org.Ako ti treba neki savet ili pomoć,javi se .Ima nas dosta, a poneki od nas i znaju dosta o jawama .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merlin.mk 13 Napisano Januar 29, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Prilep-Makedonija Motocikl: SUZUKI GSX -1300R HAYABUSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2634 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene Pridruzujem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 29, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos.baki 0 Napisano Januar 29, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...